Ruleta rusească porno! Tâmpenie sau inconștiență la maximum în timpul noului joc pervers?

Medicii spanioli au semnalat aparitia unui nou tip de petrecere sexuala. Ruleta sexuala a fost initiata in Serbia dupa periculosul joc ruleta ruseasca.

Ruleta sexuala, un tip de petrecere sexuala care a aparut in Serbia, devine tot mai populara si in randul spaniolilor. Mai multi doctori din Barcelona au semnalat acest fapt pentru publicatia el Periodico. 

Regula jocului ruleta sexuala presupune ca la petrecere sa fie invitata si o persoana care are HIV. Insa restul participantilor nu trebuie sa stie despre cine este vorba. De asemenea, niciunul dintre invitati nu are voie sa foloseasca prezervative ca sa se protejeze in timpul actului sexual! Persoanele interesate de astfel de intalniri considerand ca riscul implicat de ruleta sexuala, adica de a fi infectati cu virusul HIV, care poate provoca SIDA, creste senzatia de placere.

Doctorul Josep Mallolas de la Spitalul Clinic din Barcelona a precizat ca, de regula, astfel de petreceri sunt organizate de barbati homosexuali. In ultimii ani au aparut trenduri sexuale periculoase care arata ca oamenii nu mai iau in serios pericolul SIDA. Ruleta sexuala se pare ca a aparut pentru prima data in Serbia.

Anul trecut, o stripteuza din Serbia, Tijana, povestea ca la aceste petreceri bizare iau parte iubitorii de sex extrem. Participantii poarta masti, iar unul dintre ei are HIV, noteaza metro.co.uk. „Bogatasii organizeaza astfel de petreceri riscante pentru alti prieteni cu bani. Sunt atrasi de combinatia de sex si pericol, de ideea ca ei ar putea fi cei care vor face sex cu persoana infectata cu HIV”, declara dansatoarea exotica.

Psihoterapeutul sexual Kate Morley a declarat pentru „Daily Mail” ca persoanele interesate de astfel de petreceri simt ca senzatiile traite vor fi cu adevarat intense numai daca isi asuma riscuri foarte mari. „Este ca si cum ar combina orgasmul cu o doza mare de adrenalina. Insa este o alegere extrem de periculoasa”, a avertizat Morley.

Sursa traducere: adevarul.ro