Ruptura dintre Piedone si USL de la Sectorul 4, comentata de Dan Constantin: Sper sa nu se generalizeze la nivel national

Presedintele PC, Daniel Constantin, a confirmat, vineri, informatiile potrivit carora, la Sectorul 4, protocolul dintre primarul Cristian Popescu Piedone si USL a fost rupt.  

Ministrul conservator a declarat ca se stia de mai multe luni ca sunt probleme in sustinerea unor proiecte ale lui Piedone in Consiliul Local (CL) al Sectorului 4 si a atras atentia ca trebuie purtate discutii in forul de conducere al USL pentru ca astfel de situatii sa nu se generalizeze la nivel national.

“Am avut o discutie cu domnul primar, cred ca este indreptatit, am inteles ca este o lipsa de sustinere in Consiliul Local Sector 4. Se stia ca de mai multe ori au fost probleme in ultimele luni, speram sa se fi rezolvat. Sper sa nu se generalizeze situatia la nivel national si USL sa functioneze in continuare. Am inteles ca au fost situatii depasite, insa acum se pare ca nu s-au depasit problemele, nu s-au sustinut proiecte care erau angajamente ale primarului de la Sectorul 4”, a declarat ministrul Agriculturii.

“Au mai fost si in alta parte discutii, insa au fost depasite. Cred ca este nevoie de implicare de la centru. Este bine sa functionam in continuare, sa demonstram ca USL functioneaza prin fapte nu prin vorbe. Vor avea o discutie si vor incerca sa clarifice lucrurile. Trebuie rezolvata rapid problema ca sa nu se multiplice”, a punctat Daniel Constantin.

Reamintim ca primarul Cristian Popescu Piedone a anuntat, ieri, ca nu va mai reprezenta USL pentru ca proiectele sale nu sunt sustinute in Consiliul Local.

Foto: RTV