RUSIA: A fost descoperita una dintre cutiile negre ale AVIONULUI PRABUSIT in Marea Neagra

Echipele de cautare au gasit una dintre cele doua cutii negre ale avionului Tupolev care s-a prabusit duminica in Marea Neagra la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul din Soci. “Scafandrii au gasit una dintre cutiile negre sub cabina aeronavei. Va fi scoasa din apa in curand”, a declarat, pentru agentia TASS, o sursa din cadrul anchetei, potrivit Russia Today, informeaza Agerpres.

Agentia DPA noteaza ca in cursul cautarilor din ultimele ore au fost gasite inca trei cadavre ale ocupantilor aeronavei, astfel incat bilantul victimelor gasite a ajuns la 13. A fost gasit si cadavrul pilotului, si au mai fost scoase la suprafata alte 70 de fragmente de cadavre. De asemenea, scafandrii au mai recuperat bucati din epava.

CITESTE SI: Un avion care transporta membrii celebrului cor al Armatei Rosii s-a prabusit in Marea Neagra

La operatiune iau parte 200 de scafandri si 45 de ambarcatiuni, a declarat, pentru Interfax, un purtator de cuvant al Ministerului rus al Apararii. La bordul avionului care decolase catre Siria se aflau 84 de pasageri si opt membri ai echipajului, printre pasageri numarandu-se si 64 de membri ai Corului Armatei Rosii. Avionul implicat in accident apartinea Ministerului rus al Apararii si a fost fabricat in anul 1983.

Sursa foto: ria.ru