RUSIA a inceput SICANELE: Zborurile pe ruta Moscova – Chisinau si retur au fost ANULATE fara nicio explicatie

REPUBLICA MOLDOVA va parafa astazi, impreuna cu GEORGIA si UCRAINA, la Bruxelles, cele doua ACORDURI de ASOCIERE cu UNIUNEA EUROPEANA (UE). Coincidenta sau nu, FEDERATIA RUSA a ANULAT, vineri dimineata cursele aeriene intre Moscova si Chisinau si retur fara nicio explicatie, informeaza presa de peste Prut, citata de Agerpres. 

Compania “Air Moldova” a anuntat vineri dimineata ANULAREA curselor 9U173 si 9U174 de la Moscova spre Chisinau si de la Chisinau spre Moscova pentru vineri, 27 iunie, in urma RIDICARII permisiunii de zbor din partea autoritatilor aviatice ale Federatiei Ruse, relateaza mass-media electronice de peste Prut.

CITESTE SI: REPUBLICA MOLDOVA, Ucraina si Georgia SEMNEAZA vineri ACORDURILE DE ASOCIERE cu UE 

Astfel, cu cateva ore inainte de decolarea cursei spre Moscova din Chisinau, preconizata pentru ora 7:00, autoritatile aviatice ale Federatiei Ruse au anuntat ca NU PERMIT operarea zborului fara, insa, a oferi vreo explicatie, releva portalul Democracy.md, citat de Agerpres. 

In conditiile date, compania Air Moldova a fost nevoita sa se conformeze si sa opereze MODIFICARI in orarul de zbor, prin ANULAREA curselor Chisinau-Moscova si Moscova-Chisinau pentru data de 27 iunie, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei. “Air Moldova” a asigurat calatorii ca vor primi integral COSTUL BILETELOR ANULATE.

CITESTE SI: Republica MOLDOVA, in PERICOL! Rusia ameninta cu sanctiuni 

Sursa foto: timpul.md