RUSIA efectueaza EXERCITII MILITARE in OSETIA de SUD si CAUCAZ

Aproximativ 1.500 de oameni si 300 de piese de echipament militar participa la exercitii in Districtul Militar Sud, a anuntat marti serviciul de presa al regiunii militare, citat de agentia Tass in pagina electronica.

Potrivit reprezentantului pentru presa al districtului, manevrele includ exercitii de tir cu obuziere autopropulsate de calibrul 152 de milimetri de tip Akatia si MSTA-S, cu lansatoare multiple de rachete de calibrul 122 de milimetri de Tip Grad si Tornado si cu mortare si rachete antitanc cu calibrul de 120 de milimetri.

CITESTE SI: RUSIA isi testeaza noile ARME in conflictul din estul UCRAINEI 

La manevre participa, de asemenea, vehicule radar de ultima generatie de tip Zoopark-1. Militarii efectueaza si exercitii cu lansatoare de rachete multiple de tip Uragan si rachete antitanc de tip Hrizantema, in conditii de simulare a luptei, potrivit aceleiasi surse.

Exercitiile se desfasoara in poligoane de testare situate atat in republicile ruse Cecenia si Daghestan, in Caucaz, cat si in Osetia de Sud, o regiune separatista georgiana, precizeaza Districtul Militar de Sud.

CITESTE SI: UCRAINA: Parlamentul de la Kiev a declarat RUSIA “STAT AGRESOR”. REACTIA MOSCOVEI 

Sursa foto: ria.ru