RUSIA: Multi RANITI si cateva mii de persoane EVACUATE in urma unui INCENDIU la un MALL din MOSCOVA

Mai multe persoane au fost spitalizate luni, dupa ce au fost ranite intr-un incendiu urias intr-un centru comercial, in nord-estul Moscovei, care a condus la evacuarea catorva mii de oameni. Incendiul, care nu fusese stins complet luni seara, s-a extins pe o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati, iar fumul s-a raspandit pe mai bine de 70.000 de metri patrati in mallul Rio, potrivit pompierilor, relateaza AFP, citata de News.ro.

Cel putin 14 persoane au fost ranite, dintre care opt au fost spitalizate, a declarat o sursa din randul salvatorilor pentru Interfax. Patru persoane se aflau in continuare in centrul comercial, potrivit unui oficial de rang inalt de la Ministerul pentru Situatii de Urgenta, Ilia Denisov. “Ele se afla in spatele unor usi ermetice. Incercam sa ajungem la ele. Pompierii se deplaseaza cu atentie din cauza fumului si caldurii mari”, a declarat el, citat de agentia Tass.

Peste 200 de pompieri si 60 de vehicule au fost mobilizati sa lupte impotriva incendiului, a carui cauza nu era cunoscuta imediat.

Sursa foto: ria novosti