RUSIA v ROMANIA 1-0! PRESA rusa recunoaste ca SBORNAIA a fost avantajata de ARBITRI

Jurnalistii rusi recunosc ca nationala Romaniei a fost dezavantajata clar de brigada de arbitri in meciul disputat marti seara in Cecenia. Intr-un material publicat pe site-ul celor de la Moskovskij Komsomolet, jurnalistul Alexey Lebedev scrie despre greselile de arbitraj de la meciul cu Romania.

Daca in cazul golului marcat de rusi el spune ca opiniile sunt impartite, jurnalistul nu are nicio indoiala ca “tricolorii” ar fi trebuit sa primeasca un penalti. “Poloz a sutat la poarta, mingea s-a lovit de zidul fundasilor romani si de portarul Pantilimon, iar Ozdoev a finalizat. Cu toate acestea, unii specialisti sustin ca arbitrul nu trebuia sa valideze golul din cauza unei pozitii de offside in care se afla mijlocasul rus in momentul sutului coechipierului sau. Altii spun ca balonul a ajuns la el de la un jucator advers. Pe scurt, nici specialistii nu se pun de acord. Daca aceasta faza e discutabila, arbitrul din Belarus ne-a ajutat exact atunci cand era nevoie. Semenov a faultat evident, insa nu a fost acordat penalti impotriva Rusiei. Nu stiu, poate Akinfeev ar fi aparat”, noteaza sursa citata.

Interesant este faptul ca opinia rusului este diferita de cea a expertilor din Romania. Acestia din urma considera ca la interventia asupra lui Florin Andone nu se impunea penalti, insa offside-ul de la golul rusilor a fost unul cat se poate de evident.

Sursa foto: ria.ru