RUSIA v ROMANIA: DAUM a renuntat la patru JUCATORI si a anuntat noul OBIECTIV al TRICOLORILOR

Selectionerul Christoph Daum a renuntat la patru jucatori dupa infrangerea suferita de Romania in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018, in fata Poloniei. Inaintea meciului cu Rusia, Daum a renuntat la Claudiu Keseru, Cosmin Moti, Vlad Chiriches si Ciprian Tatarusanu, informeaza postul de televiziune Dolce Sport.

Este posibil ca Daum sa renunte in urmatoarea perioada si la Nicusor Stanciu si Alexandru Chipciu. Daum a luat aceasta decizie deoarece vrea sa-i protejeze pe acesti jucatori. Partida amicala cu Rusia va avea loc marti, cu incepere de la ora 18.00, la Groznii (capitala Ceceniei). In aceasta confruntare, Christoph Daum intentioneaza sa le ofere o sansa jucatorilor ce au evoluat mai putin.

In alta ordine de ide, selectionerul Christoph Daum si-a luat gandul de la calificarea directa la Cupa Mondiala din 2018, dupa rezultatele foarte slabe din startul preliminariilor. Antrenorul german a afirmat ca noul obiectiv este clasarea pe locul doi, care duce la baraj.

“Rezultatele nu sunt de partea noastra si acum poate ar trebui sa ne concentram pe locul doi. Mai sunt puncte in joc si nu trebuie sa renuntam”, a afirmat Daum la conferinta de presa. Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa de Polonia, scor 0-3, in Grupa E a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2018.

Sursa foto: frf