RUSINE mai mare ca asta n-a patit GIGI BECALI pana acum

Veste trista pentru Gigi Becali, aflat in inchisoare. Nepotul sau favorit, Lucian Becali, l-a facut de rusine pe latifundiar, dupa ce s-a dezlantuit ca-n vestul salbatic in statiunea Mamaia. Dupa o noapte de distractie scaldata in alcool, Lucian Becali l-a luat l-a bataie cu pumnii si picioarele pe un petrecaret, lasandu-l intins pe nisip.

Potrivit Cancan, la ora 7 dimineata, pe o plaja din nordul statiunii Mamaia petrecaretilor nu le-a disparut energia nici dupa o noapte in care au facut valuri cu licori bahice. Printre ei… si Lucian, nepotul favorit al lui Gigi Becali. Numai ca toata distractia s-a transformat intr-un adevarat razboi. In apropierea barului, o armata de bodyguarzi a incercat sa intervina pentru a aplana taraboiul, in timp ce Lucian Becali urla amenintator la unul din barmani. 

Citeste si: GIGI BECALI a depus contestatie la executarea pedepsei

“Ia vino, ma, incoace! Ba, vino incoace! Vino incoace baga-ti-ai … in ma-ta!”, a strigat furios Lucian Becali. 

In acel moment, un barbat incearca sa-l indeparteze pe nepotul lui Gigi Becali de la bar. Foarte furios, Lucian Becali i-a infipt acestuia mana in gat, s-a smucit si a vrut sa se intoarca la bar. Mai multi agenti au intervenit in acel moment, iar scandalul parea ca s-a stins. Insa, nu pentru mult timp! Cateva minute mai tarziu s-a declansat jihadul. Lucian Becali a inceput sa loveasca cu multa salbaticie pe unul dintre petrecareti.

Citeste si: PALATUL LUI GIGI BECALI, transformat in PLATOU DE FILMARE pentru o productie AMERICANA

Victima a incearcat sa scape de sub ploaia de pumni si picioare, insa nu a reusit sa faca decat cativa pasi, pentru ca agresorii au continuat sa-l loveasca. In dreapta lor, un alt petrecaret a aruncat la intamplare cu o masa, mai scriu cei de la Cancan. Lucian Becali este imobilizat intr-un final de unul din bodyguarzi. In mijlocul conflictului se afla si iubita lui, manechinul Agnes Matoko. In timp ce prietenii lui Lucian incearca sa-l indeparteze de scandal, acesta smulge nervos un felinar agatat de o umbrela insa nu mai apuca sa arunce cu el.

Acoperit de mai multi agenti de paza, barbatul batut reuseste intr-un final sa se ridice. Hainele ii sunt sfasiate iar pe corpul sau se vad urmele de agresiune. Martorii sustin ca scandalul ar fi pornit din cauza alcoolului. Lucian Becali n-ar fi fost servit in timp util la bar si, furios, s-a razbunat atat pe barman cat si pe cel care ar fi fost servit inaintea lui.

Anul trecut, Lucian Becali si-ar fi agresat si iubita intr-un club din Bucuresti din cauza geloziei.

Sursa foto: cancan.ro