RUXANDRA BROJBOIU a disparut de acasa dupa ce a iesit sa plimbe cainele

FATA DISPARUTA. RUXANDRA BROJBOIU, o tanara in varsta de 26 de ani, fiica scenografei de la Teatrul Maghiar de Stat Cluj (TMSC) este data DISPARUTA, iar reprezentantii institutiei fac apel la oricine poate oferi informatii sa sune la telefonul 0723 242 552 sau la 112.

FATA DISPARUTA. “RUXANDRA BROJBOIU. Fata tanara in varsta de 26 de ani. A plecat de acasa in noaptea de marti spre miercuri (20 spre 21 mai) la ora 1.40 de pe Str. Eremia Grigorescu, in zona Hotelului Napoca-Parcul Central. Era insotita de un caine de talie mica, rasa metis Tekel, cu blana cenusiu-maronie care e ranit la laba stanga din spate. Cainele raspunde la numele Pipette.

Citeste si: ALEXANDRA DUMITRU, ELEVA DISPARUTA DUMINICA DIN BUCURESTI, A FOST GASITA INTR-UN AUTOCAR

Semnalmentele fetei DISPARUTE: inaltime medie (1,63 m), constitutie supla, parul aramiu-roscat pana la umeri, ochi caprui, fata ovala, ten alb. Era imbracata cu o pereche de blugi negri prespalati, un pulover negru cu puncte mici albe, giaca albastra de piele, adidasi de piese albi. Nu are asupra ei acte de identitate, telefon mobil sau bani”, au transmis reprezentantii TMSC intr-un comunicat transmis presei.

FATA DISPARUTA. Astfel, oricine detine informatii sau daca s-a aflat in zona indicata la ora disparitiei RUXANDREI BROJBOIU este rugat sa sune de urgenta la numarul de telefon 0723 242 552 sau la 112.

 

ELENA RAMONA CRASNARU, O ALTA ELEVA DISPARUTA. ARE 16 ANI SI LIPSESTE DE 8 ZILE DE ACASA

Sursa foto: realitatea.net