Ruxandra Dragomir, aleasa in functia de PRESEDINTA a organizatiei de femei a PMP

Fosta tenismena RUXANDRA DRAGOMIR a fost aleasa sambata in functia de presedinta a organizatiei de femei a Partidului Miscarea Populara (PMP), in cadrul Congresului Femeilor Populare desfasurat la Sinaia.

Printre obiectivele RUXANDREI DRAGOMIR se numara construirea unei organizatii puternice si moderne, care sa promoveze femeile la nivelul cel mai inalt, atat in conducerea partidului, cat si in administratie.

“Nu am mai facut politica inainte de a veni in PMP. In Miscarea Populara am gasit ceea ce imi doream de la un partid — sprijin pentru femei si modele adevarate de politician. Le transmit tuturor femeilor populare ca vor avea in mine cel mai puternic suporter al lor”, a spus RUXANDRA DRAGOMIR, care a fost singura candidata pentru aceasta functie pe care a ocupat-o interimar din vara anului trecut.

Citeste si: BASESCU LE SFATUIESTE PE FEMEILE DIN PMP SA FIE INDEPENDENTE FINANCIAR FATA DE BARBATII DIN PARTID

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat ca RUXANDRA DRAGOMIR este un model de urmat, fiind o femeie realizata atat in plan personal, profesional si familial. De asemenea, a mai spus ca formatiunea pe care o conduce da o sansa in plus femeilor de a se afirma in viata publica tocmai prin faptul ca are o femeie ca presedinte.

Udrea le-a indemnat pe colegele ei de partid sa incerce sa devina cat mai independente si sa nu renunte la feminitate, mentionand ca ea a fost una dintre cele care a indraznit sa fie atipica, sa poarte tocuri si sa se imbrace diferit intr-un moment in care toate femeile care faceau politica purtau costume cenusii, parul prins in coc si pantofi fara toc.

La eveniment au participat in calitate de invitati presedintele Traian Basescu si candidatul PMP la presedintia Romaniei, Cristian Diaconescu.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: ASTEPT CA PMP SA MA PRIMEASCA IN SEDIUL CENTRAL CAND IMI TERMIN MANDATUL

RUXANDRA DRAGOMIR s-a nascut in 24 octombrie 1972 la Pitesti, iar intre anii 1990 si 2001 a castigat 9 turnee de tenis. In anul 1997 se afla pe locul 15 pe lista celor mai buni jucatori de tenis din lume, iar intre anii 2009-2013 a fost presedintele Federatiei Nationale de Tenis din Romania.

Sursa foto: romanialibera.ro