Ruxandra Dragomir il reclama pe PONTA la CNCD

Ruxandra Dragomir, candidat al Partidului Miscarea Populara pentru alegerile europarlamentare, va sesiza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) pentru “limbajul insultator al premierului la adresa femeilor politice din Romania”.

Ponta, a declarat, vineri, ca insulta cea mai mare la adresa unei femei este sa o dai exemplu pe Elena Udrea. “Cea mai mare insulta la adresa unei femei este sa o dai exemplu pe Elena Udrea. Nu exista o insulta mai mare, o jignire mai mare pentru o femeie si pentru un om in aceasta tara’, a spus Ponta, in cadrul evenimentului ‘TSD RULZ – Primavara Social Democrata”.

Citeste si: PONTA: In ultima vreme TRAIAN BASESCU ne supune unui ATAC cu PARASUTE

Ruxandra Dragomir considera ca discursul premierului la adresa Elenei Udrea este o insulta “grosolana”.

“In numele Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, am decis sa sez Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii in urma unei noi insulte a premierului Victor Ponta la adresa femeilor care indraznesc sa faca politica in Romania. Prim-ministrul nu s-a putut abtine sa o insulte grosolan astazi pe colega noastra Elena Udrea in fata tineretului PSD, demonstrand ca nu se limiteaza la colegele lui de partid si de Guvern pentru a-si etala limbajul de epoca primitive”, spune Dragomir intr-un comunicat de presa.

“Nu este o scuza faptul ca doamna Udrea este un adversar politic care a taxat public toate derapajele lui Victor Ponta’, mentioneaza Dragomir, adaugand ca atitudinea lui Ponta este cu atat mai grava ‘cu cat premierul insusi este casatorit cu o femeie care face politica si reprezinta Romania la Bruxelles.

Citeste si: Reactia lui PONTA dupa ce BASESCU a purtat un tricou cu insemnele PMP

Ii solicit pe aceasta cale Dacianei Sarbu sa spuna public ce parere are despre limbajul sotului sau la adresa femeilor din politica romaneasca si daca sustine un asemenea comportament”, continua Ruxandra Dragomir.

In opinia sa, femeile din Romania au parte “de un premier misogin si mojic”.