RUXANDRA DRAGOMIR: DNA sa recupereze PREJUDICIUL creat de DINU PESCARIU, nu sa-i numere GENTILE ELENEI UDREA

RUXANDRA DRAGOMIR a mers vineri sa o viziteze pe prietena ei ELENA UDREA in arest, aducandu-i, ca de fiecare data, un buchet de flori.

UPDATE 15.56: RUXANDRA DRAGOMIR a declarant vineri, la iesirea din arestul Politiei Capitalei, ca DNA, in loc sa-i numere GENTILE ELENEI UDREA mai bine ar incerca recuperarea PREJUDICIULUI creat de DINU PESCARIU.

RUXANDRA DRAGOMIR a precizat dupa ce a vizitat-o pe ELENA UDREA in spatele gratiilor ca fosta sefa a PMP nu este un pericol public si ca nu gaseste niciun motiv intemeiat pentru ramanerea ei in arest.

“Elena Udrea nu gaseste un motiv intemeiat pentru care sa ramana in arest. Ea spera ca motivul principal pentru care ramane in arest nu este acela datorita faptului ca are genti (…) Nu este un pericol public. Ar putea fi judecata in libertate asa cum ar fi firesc”, a declarat RUXANDRA DRAGOMIR.

Totodata, prietena Elenei Udrea a mentionat ca procurorii DNA ar trebui sa incerce sa recupereze PREJUDICIUL creat de DINU PESCARIU si nu “sa-i numere gentile” fostei sefe PMP.

“In loc sa i se numere gentile Elenei Udrea mai bine s-ar incerca recuperarea prejudiciului creat de Dinu Pescariu”, a adaugat RUXANDRA DRAGOMIR.

La intrarea in sediul arestului Politiei Capitalei, RUXANDRA DRAGOMIR a declarat ca este o inventie a procurorilor faptul ca ELENA UDREA ar fi achizitionat, prin intermediul ANEI MARIA TOPOLICEANU o GEANTA Hermes Birkin Crocodile, “al carei pret variaza potrivit datelor existente pe site-ul ebay.com intre 50.000 si 100.000 de dolari”. Ea a aparat-o pe prietena sa, ELENA UDREA.

“Daca stiam ca o sa ramana in arest din cauze unei genti, i le aruncam eu pe toate”, a fost replica Ruxandrei, in legatura cu noua proba adusa la dosar de procurori.

Citeste si: ELENA UDREA RAMANE IN AREST PREVENTIV

Totodata, RUXANDRA DRAGOMIR a precizat ca totul este o inventie a procurorilor DNA care vor sa o tina cu orice pret pe ELENA UDREA in spatele gratiilor.

“Faimoasa geanta este deja istorie. Nu s-a dovedit faptul ca a primit aceasta geanta. Geanta nu are legatura cu dosarul «Gala Bute», este o inventie a procurorilor pentru a distrage atentia de la faptul ca nu exista probe in dosar. V-a si facut o declaratie pe Facebook ca nu are geanta nici de 50.000 de dolari, nici de 100.000 de dolari (…) Nu s-a dovedit faptul ca Udrea a luat 900.000 de euro, dar se fac speculatii ce a facut cu banii din acea presupusa spaga”, a precizat RUXANDRA DRAGOMIR.

Citeste si: RECHIZITORIU DNA: UDREA, geanta ce COSTA intre 50.000 si 100.000 de dolari din BANI de PROVENIENTA NEINDENTIFICATA

ELENA UDREA se afla in arest preventiv din 25 februarie.

Sursa foto: bzi.ro