Ryan Reynolds este noul proprietar al unei echipe de fotbal din Marea Britanie

Ryan Reynolds și-a cumpărat un club de fotbal. Superstarul de la Hollywood împreună cu un alt actor, Rob McElhenney, a achiziționat majoritatea acțiunilor clubului galez Wrexham AFC, care evoluează în liga a cincea din Anglia, informează presa britanică de profil.

Oferta făcută de Ryan Reynolds și Rob McElhenney, a fost acceptată din luna noiembrie a anului trecut de Wrexham Supporters Trust. Cei doi proaspeți proprietari ai lui Wrexham au făcut deja o primă injecție de capital în valoare de două milioane de lire sterline respectând astfel unul dintre termenii cuprinși în acordul dintre cele două părți.

”Alături de jucători, personal, fani şi comunitatea locală putem urmări acum obiectivul nostru de a dezvolta echipa şi de a reveni în EFL în faţa unei audienţe crescute într-un stadion modernizat, făcând în acelaşi timp o diferenţă pozitivă pentru comunitatea mai largă din Wrexham.

Fondurile au fost imediat canalizate către noile iniţiative ale Fundaţiei Comunităţii Racecourse, inclusiv 50.000 lire sterline pentru a îmbunătăţi programul de fotbal feminin şi de a creşte participarea la toate nivelurile. Pe lângă aceasta, depistarea jucătorilor pentru prima echipă va deveni o prioritate pentru ca clubul să fie în cea mai bună poziţie posibilă la fereastra de transferuri din vară”, se arată într-un comunicat comun al noilor patroni. Wrexham AFC a activat ultima oară în liga a treia din Anglia în sezonul 2007-2008.

Sursa foto: billboard