S-A AFLAT CEL MAI BINE PAZIT SECRET AL PRO TV! ANDREEA ESCA L-A DEZVALUIT DIN GRESEALA

S-A AFLAT CEL MAI BINE PAZIT SECRET AL PRO TV! ANDREEA ESCA L-A DEZVALUIT DIN GRESEALA

Un secret foarte bine pazit de Pro TV a fost dat in vileag din greseala chiar de Andreea Esca. Telespectatorii care se uitau miercuri dupa-amiaza la PRO TV in jurul orei 18.30 au avut parte de o mare surpriza, scriu cei de la wowbiz.ro, care completeaza ca in timpul pauzei publicitare din cadrul emisiunii La Maruta, exact inainte ca prezentatorul sa intre in direct, pe micul ecran si-a facut aparitia… Andreea Esca.

Indragita prezentatoare nu stia ca se afla in direct, asa ca se comporta ca si cum n-ar fi vazut-o nimeni. Imaginile care nu aveau sonor o prezentau pe Andreea Esca la pupitru, vorbind cu cineva aflat in spatele camerei si parand foarte nervoasa. Asa au vazut-o telespectatorii pe Andreea Esca atunci cand a intrat in direct, din greseala, in timpul emisiunii lui Maruta

Bineinteles, mai toata lumea a crezut ca echipa tehnica a comis o simpla greseala, grabindu-se cu live-ul care se face, de obicei, in apropierea orei 19.00, cand Andreea Esca intervine in emisiunea lui Catalin Maruta pentru a anunta principalele stiri din jurnal.

CITESTE SI: LOVITURA DURA pentru CATALIN MARUTA si PRO TV

Numai specialistii in televiziune au realizat de fapt uriasa gafa a celor de la PRO TV. Fara sa-si doreasca una ca asta, ei au pus pe tava competitiei cel mai bine pazit secret al televiziunii la ora actuala, mai scriu cei de la wowbiz.ro.

Care este secretul Pro TV

In imaginile care au aparut pe ecran, Andreea Esca face de fapt probe pentru NOUL STUDIO de stiri al celor de la PRO TV. Televiziunea lucreaza de cateva luni la o noua grafica si imagine pentru principalul sau buletin de stiri, iar miercuri dupa-amiaza Esca era la probele de culori. Acesta e, de altfel, motivul pentru care la 18.30, stirista avea un sacou, pentru ca la ora 19.00 sa apara cu altul.

Citeste si: Veste de ultima ora! A decis sa se intoarca la Pro TV!

Raluca Petreascu, specialist in “cititul pe buze”, ne-a ajutat sa “descifram” si ce spunea Esca in imaginile fara sonor: “Eu am inteles asta, dar nu putem sa stam asa toata ziua! Astea sunt motive…”