S-a aflat! Cine va prezenta emisiunea Survivor de la Kanal D! Foto în articol

Reality show-ul Survivor, care va fi transmis de Kanal D, se va filma în Republica Dominicană și îi va supune pe concurenți unor încercări teribile, la capătul cărora va exista un singur câștigător. În mijlocul naturii, aceștia vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își găsească hrană și să conviețuiască sub ochii telespectatorilor.

Cel care va prezenta emisiunea la care participă mai multe vedete din showbiz este Dan Cruceru. Prezent la Teo Show, a făcut primele declaraţii despre noul proiect, dar şi despre faptul că va fi departe de familia lui.

„Sunt onorat sa fiu implicat intr-un reality iconic, de asemenea, foarte bucuros sa am parte de o experienta extraordinara, intr-un peisaj de o frumusete iesita din comun. Sunt nerabdator sa ii cunosc pe concurenti, vor avea parte de o competitie extrem de dura, pentru ca vor fi ca niste naufragiati in jungla din Republica Dominicana.

Citeşte şi: SCANDAL MONSTRU ÎN SHOWBIZ! ALEX VELEA ÎL FACE PRAF PE ABI TALENT! VORBE GRELE ARUNCATE DE CEI DOI

Sa-ti construiesti singur adapost, sa iti procuri singur hrana din ceea ce iti ofera natura si sa nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obisnuit, toate acestea mi se par niste adevarate pietre de incercare. La care se adauga imposibilitatea de a tine legatura cu familia, cu cei dragi. Telespectatorii vor avea parte de o competitie suta la suta reala, incarcata de dramatism, depasirea limitelor, camaraderie si dorinta de a fi cel mai bun”, a declarat Dan Cruceru.

“Imi imaginez pe de-o parte ca va fi foarte greu, atat din cauza climei, din cauza faptului ca vom sta foarte multe ore in soare. Pe de alta parte imi va fi foarte greu din cauza faptului ca familia nu va fi tot timpul acolo. Din fericire, vor veni si atunci… respir…

Cel mai mult, fata de Sofia, de exemplu, am stat 10 zile, in timpul meu la Moscova, vorbind insa in fiecare zi pe FaceTime si vazandu-ne. Dar atat. S-a intamplat o data anul trecut, in rest… Condițiile sunt extreme, este totul la limita supraviețuirii. Este totul real 1000%. Noi interacționă puțin, eu voi sta în altă parte. O să le fie greu, eu am noroc că am acces la telefon. Pot vorbi cu familia, însă concurenții nu au aceste privilegii”, a spus Dan Cruceru la Teo Show.

Sursa foto: kanal D