S-a aflat motivul pentru care Gigi Becali nu mai oferă declarații și stă retras

De aproape o lună de zile, Gigi Becali a dispărut din peisaj, finanțatorul echipei FCSB refuzând să mai ofere declarații spumoase pe care opinia publică le aștepta cu sufletul la gură, în special la finalul partidelor disputate de echipa pe care o patronează.

Motive ar fi fost din belșug ținând cont de startul lansat al FCSB-ului în acest debut de sezon, cu victorii atât în campionat cât și în Europa League. În plus prezența dar și jocul internaționalilor din tabăra roș-albaștrilor pentru echipele naționale ale României a fost consistent.

Surse apropiate de gruparea din Berceni au dezvăluit jurnaliștilor de la Fanatik că motivul real al tăcerii lui Gigi Becali se datorează unei înțelegeri făcute de latifundiarul din Pipera cu membrii staff-ului tehnic dar și cu jucătorii roș-albaștrii.

”Ne-a promis că pentru o perioadă, poate chiar câteva luni, nu o să mai iasă în presă să critice echipa. Nu mai vorbește la televizor, nu mai dă declarații la ziare”, a explicat o persoană din cadrul clubului pentru sursa citată.

Oamenii din interiorul clubului au solicitat patronului timp și liniște pentru a pune la punct un angrenaj puternic. Mai precis, lui Becali i s-ar fi reamintit și faptul că parcursul foarte bun din primul mandat al lui Laurențiu Reghecampf s-a bazat și pe faptul că omul de afaceri a stat departe de echipă deoarece era încarcerat.

Sursa foto: sport