S-a chinuit 34 de ani cu această boală rară! Medicii l-au vindecat cu ajutorul botox-ului

Un bărbat din Anglia suferă de o boală rară, de care nici măcar medicii nu au auzit. Neil Ribbens a fost însă vindecat recent de boală rară, după zeci de ani în care nu s-a putut bucură de absolut nimic, indiferent la ce metode ar fi apelat. Tânărul a povestit că soluția care l-a făcut să se simtă că o persoană normală a venit după 34 de ani.

Cadrele medicale au decis să încerce o tehnică revoluționară, iar astfel l-au injectat pe tânăr cu Botox. Din pricina bolii, el începea să aibă dureri înfiorătoare, imediat după fiecare masă sau răcoritoare pe care o gustă. Neil Ribbens suferea de o boală rară pe care medicii nu au putut să o identifice. După o serie îndelungată de teste, ei au ajuns la concluzia că injecțiile cu Botox ar fi cea mai bună soluție vindecătoare.

Citește și: L-AU AJUNS BLESTEMELE! UN BĂRBAT A RĂMAS BLOCAT ÎN MENAJERĂ

Bărbatul nu a putut să râgâie timp de 34 de ani! Din acest motiv, după fiecare masă acumula foarte multe gaze în stomac, indiferent de ceea ce ar fi mâncat, pe care nu le putea elibera pe cale naturală. „Am evitat să merg în baruri cu prietenii mei până pe la vârsta de 25 de ani, fiindcă știam că voi avea dureri atât de mari, indiferent de ce alegeam să beau, și ajungeam acasă în agonie totală”, a povestit britanicul, potrivit metro.co.uk.

„Pentru că nu puteam să râgâi mi-am distrus viața socială aproape complet. Nu îmi puteam face o iubită. Dacă primeam o invitație la o cină la care se serveau trei feluri de mâncare, urma să am dureri cumplite. Așa am ratat multe momente importante, inclusiv mesele de Crăciun din familie”, a mai adăugat Neil Ribbens.

Din cauza faptului că suferă de o boală rară, tânărul începea să scoată un sunet sinistru, ce provenea din spatele gâtului sau, imediat ce savura o masă copioasă. „E cel mai straniu sunet pe care îl poate produce un om”, a povestit el. Pentru că nu putea să râgâie, bărbatul simțea o presiune mare în piept dar și gustul de acid.

Neil s-a confruntat cu această problema încă din copilărie, iar boala rară a rămas și acum un mister pentru medici. Totuși, un medic pe nume Karagama, din Manchester, a venit cu soluția de a-l injecta pe tânăr cu Botox. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală în urmă căreia i-a fost injectat Botox în zona laringelui. Pentru respectivă procedura el a trebuit să scoată din buzunar aproximativ 3.000 de lire, dar spune că o operația a fost un succes total.

Sursă traducere: ciao.ro