S-A DESCHIS primul BORDEL cu PAPUSI din EUROPA! Unde se afla si cat costa o PARTIDA de SEX

In Spania, la Barcelona, s-a deschis primul bordel in care toate angajatele sunt papusi din silicon. Clientii agentiei platesc 127 de dolari pentru o ora in compania papusilor Lumi: blonda Kati, asiatica Lili, mulatra Leiza si modelul inspirat din desenele animate japoneze anime, Aki.

Cu preturi incepand de la 5.500$, papusile sexuale sunt mult prea scumpe pentru a fi cumparate de o persoana particulara. In plus, pentru multi ar fi destul de rusinos sa le aiba expuse la vedere, iar unii considera ca a face sex cu un papusa nu inseamna ca ti-ai inselat partenera. Toate aceste motive ale barbatilor i-au convins pe proprietarii bordelului sa infiinteze un asemenea loc, in care toate fanteziile sa le poata fi indeplinite. „Sunt niste papusi care se misca si se simt ca o femeie adevarata si va pot ajuta sa va indepliniti toate fanteziile”, promite site-ul de unde pot fi achizitionate papusile Lumi.

Primul bordel cu papusi s-a deschis la Barcelona

Clientii bordelului din Barcelona sunt invitati sa aleaga imbracamintea si pozitia in care papusa sa ii intampine in camera. Romantismul nu este necesar iar papusile sunt dezinfectate dupa fiecare utilizare, clientii fiind indemnati sa foloseasca si prezervative in timpul actului. Organizatorii spun ca mai multi clienti au experimentat deja oferta lor.

Desi oferta bordelului spaniol pare a fi unica, papusile gen Lumi se alatura unui numar deja mare de brand-uri ce creeaza parteneri sexuali din silicon. Si acesta pare a fi doar inceputul! Avantul luat de industria papusilor sexuale ii face pe specialisti sa prevesteasca o transformare a acestor in creaturi mai apropiate robotilor. Un model capabil  sa vorbeasca si chiar sa exprime anumite emotii, va fi lansat pe piata anul viitor, cu un pret de aproximativ 15.000$.

Sursa foto: