S-a deschis primul centru din Romania in care iti poti lasa copilul in caz de urgenta

Ai o urgenta care nu poate suferi nici o amanare si nu ai unde sa-ti lasi copilul? Ei bine, iti poti caza micutul un varsta intre 6 luni si 5 ani, la orice ora din zi, gratuit, in centrul de urgenta Curcubeul Magic, in sectorul 4 al Capitalei.

Orice parinte cu domiciliul in Bucuresti isi poate lasa copilul la acest centru, o singura data pe an, singura conditie este ca in familie sa fi intervenit o urgenta care nu poate suferi nici o amanare. Se pot face si exceptii, dar foarte rar. Centrul de urgenta Curcubeul Magic este primul centru din Romania care functioneaza permanent, timp de 24 de ore, in serviciul parintilor care au o urgenta. Acesta este situat in Calea Serban Voda nr. 48, in sectorul 4 al Capitalei.

Perioada de cazare pentru un copil este de sase ore, insa aceasta poate fi prelungita cu maxim doua ore. In aceste cazuri, parintii trebuie sa anunte telefonic intarzierea. Copiii pot fi lasati la centru la orice ora a zilei, chiar si in toiul noptii. Parintii trebuie sa pregateasca un pachetel cu haine de schimb si mancarea preferata a micutului.

Sursa foto: libertatea.ro