S-A FACUT! FLORIN GARDOS S-A TRANSFERAT DE LA STEAUA – EXCLUSIV

Transferul verii din LIGA I s-a parafat vineri, dupa ce STEAUA s-a inteles  cu SOUTHAMPTON pentru TRANSFERUL lui FLORIN GARDOS la gruparea din PREMIER LEAGUE!

STEAUA BUCURESTI va primi in schimbul internationalului roman aproximativ 6 milioane de euro! Surse din cadrul gruparii din Ghencea au declarat, in exclusivitate pentru MONDO NEWS ca la aceasta ora se stabilesc ultimele detalii ale trecerii lui FLORIN GARDOS in tabara “Sfintilor”.

CITESTE SI: STEAUA vrea sa il vanda pe FLORIN GARDOS, dar ofertele nu sunt pe placul lui GIGI BECALI 

FLORIN GARDOS pleaca in PREMIER LEAGUE dupa ce, vara trecuta, un alt fundas stelist, VLAD CHIRICHES a semnat cu londonezii de la TOTTENHAM HOTSPUR. GARDOS pleaca in Anglia in schimbul unei sume impresionante, 6 milioane de euro, chiar daca finantatorul GIGI BECALI spera sa obtina pentru acesta o suma similara cu cea incasata de pe urma transferului lui CHIRICHES, 9,5 milioane de euro.

FLORIN GARDOS, in varsta de 25 de ani, a venit la STEAUA in 2010 de la CONCORDIA CHIAJNA in schimbul a numai 150.000 de euro. GARDOS a bifat 81 de partide in tricoul ros-albastru si a marcat 3 goluri. FLORIN GARDOS a imbracat de 12 ori tricoul echipei nationale a Romaniei.

CITESTE SI: STEAUA va juca cu Ludogorets in playoff-ul Ligii Campionilor 

GARDOS a fost adus la SOUTHAMPTON la cererea expresa a fostului mare international olandez RONALD KOEMAN, in prezent managerul “Sfintilor” de pe “St. Mary’s”.

Sursa foto: steauafc.com