S-A HOTARAT! LAVINIA SANDRU DIVORTEAZA de DARIUS VALCOV

LAVINIA SANDRU a decis sa DIVORTEZE de sotul ei, fostul Ministru al Finantelor Publice DARIUS VALCOV, dupa ce acesta a fost ARESTAT PREVENTIV, scrie cancan.ro.

Cei doi nu mai formau un cuplu de ceva vreme, insa nu DIVORTASERA oficial, chiar daca DARIUS VALCOV o inselase pe LAVINIA SANDRU, scrie sursa citata.

CITESTE SI: LAVINIA SANDRU deplange soarta sotului penal DARIUS VALCOV in versuri 

Totusi, dupa ce sotul ei a fost arestat, LAVINIA SANDRU a decis sa DIVORTEZE oficial. ”S-a trezit dintr-o data cu o multime de lucruri pe cap. Chiar daca nu mai era cu DARIUS VALCOV, situatia a afectat-o foarte mult pentru ca au un copil impreuna. LAVINIA SANDRU a trebuit sa ii explice fiicei sale ce se intampla cu tatal ei, pentru ca pustoaica ar fi putut sa auda de la televizor, fie un coleg i-ar fi putut spune la scoala.

Ca orice copil, nu a reactionat foarte bine, mai ales ca isi iubeste tatal. Pe deasupra, LAVINIA SANDRU a fost nevoita sa ii suporte si pe cei care au acuzat-o ca stia cu ce se ocupa sotul ei, ceea ce nu este deloc adevarat. Va divorta cu siguranta cat de curand, este hotarata”, a declarat o apropiata a LAVINIEI SANDRU, pentru cancan.ro.

CITESTE SI: BOMBA LAVINIA SANDRU a facut o gramada de AFACERI cu PRIMARIA SLATINA 

Sursa foto: realitatea.net