ANUNT SOC! S-A HOTARAT VICTOR PONTA: REFORMA INCEPE INCLUSIV CU MINE

Premierul VICTOR PONTA a sustinut, sambata, o scurta conferinta de presa la sediul Partidului Social Democrat (PSD) in care a vorbit despre ultimele detalii ale negocierilor pentru stabilirea GUVERNULUI PONTA IV. In cadrul intalnirii cu jurnalistii, VICTOR PONTA a facut o declaratie surprinzatoare afirmand ca REFORMA ar putea incepe cu el.

”Astazi vorbim despre ce vrem sa facem la GUVERNARE in acesti doi ani. Cred ca este o propunere corecta si cred ca se aplica la toata lumea, fara exceptii. Bineinteles, nu sunt eu exceptia. Noua REFORMA nu poate fi facuta decat printr-un efort colectiv. E vorba de viitor, nu poate fi aplicat ceva retroactiv. Mi se aplica si mie”, a declarat VICTOR PONTA.

CITESTE SI: UNPR il sustine pe PONTA, dar AVERTIZEAZA PSD-ul: Suntem un partid de sine statator

Intrebat de reprezentantii presei ce poate inseamna aceasta REFORMA, VICTOR PONTA a precizat misterios: ”O sa vedeti in luna martie”.

In interiorul PSD se vehiculeaza mai multe variante in aceste zile, una dintre ele fiind legata de VICTOR PONTA si LIVIU DRAGNEA, cei doi urmand a alege intre functia de la partid si cea de la Guvern.

CITESTE SI: OFICIAL UDMR A PARASIT Guvernul Ponta 3. CRU a aprobat iesirea de la GUVERNARE 

Potrivit acestei variante, VICTOR PONTA ar urma sa aleaga intre cele doua functii: fie presedinte al PSD, fie cea de premier. Surse din interiorul partidului PSD sustin ca VICTOR PONTA ar putea renunta la functia de premier si va ramane doar cu cea de presedinte al PSD.

Sursa foto: realitatea.net