S-a intamplat la CRONICA CARCOTASILOR. Toata lumea a ramas cu gura cascata. FOTO

S-a intamplat aseara, la CRONICA CARCOTASILOR. Toata lumea a ramas cu gura cascata

Emisiunea “Cronica Carcotasilor” s-a relansat, miercuri seara, la Prima TV, intr-o noua formula dupa destramarea vechii echipe, cu Ioana Petric si Alex Bogdan in postura de prezentatori, care vor lucra in acest sezon “sub atenta indrumare a lui Serban Huidu”. Ioana Petric este una dintre “bebelusele” emisiunii “Cronica Carcotasilor”, in timp ce Alexandru (Alex) Bogdan este unul dintre actorii din emisiunea “Mondenii” de la Prima TV.

Noile vedete ale emisiunii “Cronica Carcotasilor” – care va fi difuzata la Prima TV in fiecare miercuri, de la ora 20.30 – au fost prezentate de Serban Huidu si Cristian Hrubaru.

Intr-un comunicat remis de Prima TV, Ioana Petric spune ca ea si colegul sau de pupitru vor lucra in acest sezon “sub atenta indrumare a lui Serban Huidu”. “Momentan, nici eu, nici Alex nu contribuim in mod direct la scrierea textelor, dar oameni foarte bine pregatiti din jurul nostru ne lasa libertatea de a improviza si de a aduce mereu o contributie personala. Nu vom face niciodata afirmatii nefondate sau in care sa nu credem. Nu poti fi formator de opinie, fara o opinie personala”, spune Ioana Petric.

La randul sau, Alex Bogdan spune ca nu vrea sa se gandeasca la faptul ca joaca rolul unui prezentator. “Era vremea pentru o abordare mai fresh la ‘Cronica’. Cu siguranta va fi altfel”, spune acesta.

Mihai Gainusa si Codrut Keghes (Dezbracatu’) au decis in aceasta vara sa paraseasca emisiunea “Cronica Carcotasilor” de la Prima TV, pe care o prezentau in aceasta formula din noiembrie 2011.

Mondo News iti recomanda si: VIDEO. Impacare ISTORICA la Cronica Carcotasilor

“Am decis sa parasesc «Cronica Carcotasilor». De la TV. Ca la radio si-a luat-o serban Huidu si a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aiba unde lucra in continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand serban nu era capabil. Am scris si am prezentat aceasta emisiune. 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci, dimpotriva, mi s-a reprosat inclusiv ca am adus un preot in platou. Am incheiat o etapa din cariera mea si le multumesc inca o data celor care au crezut in mine in tot acest timp. Eu si Codrut, ca nu am voie sa ii spun Dezbracatu’, si poate si altii, lucram la un proiect nou. Ne dorim sa fim mai aproape de voi si sper ca toti cei care ne apreciaza sa fie alaturi de noi”, a scris, la inceputul lunii iulie, pe contul sau de Facebook, Mihai Gainusa.

Citeste si: HUIDU NU SE LASA SI IL ATACA PE FOSTUL PRIETEN MIHAI GAINUSA!

La randul sau, Serban Huidu a reactionat la momentul respectiv tot pe contul sau de Facebook. “Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu’ au ales in fata tuturor colegilor sa paraseasca echipa Cronicii in care citez: «nu se mai regaseau»! Probabil vor urma si altii sau nu… Raman anii de munca, ideea si o emisiune care incearca sa mearga mai departe! Daca va reusi voi decideti!”, a scris serban Huidu. El le-a multumit celor doi “pentru anii frumosi petrecuti impreuna”.

In prezent, Mihai Gainusa si Codrut Keghes lucreaza la un nou proiect: emisiunea “Cusurgiii”, care va fi difuzata tot la Prima TV, din 22 septembrie, in direct, de luni pana joi, de la ora 22.30.

Mihai Gainusa si Codrut Keghes au inceput sa prezinte emisiunea “Cronica Carcotasilor” in noiembrie 2011. Atunci, Serban Huidu a iesit din echipa de prezentatori a emisiunii “Cronica Carcotasilor”, in urma unui accident in care a fost implicat.

Pe de alta parte, televiziunea Prima TV a fost vanduta la sfarsitul anului trecut omului de afaceri roman Cristian Burci de grupul german de media ProSiebenSat.1, care a iesit la momentul respectiv de pe piata audiovizualului din Romania. Tot atunci, ProSiebenSat.1 a vandut televiziunea Kiss TV si radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM si Rock FM companiei Antenna Group din Grecia.

In ianuarie 2014, Serban Huidu a decis sa paraseasca Kiss FM. Atunci, matinalul “Cronica Carcotasilor” difuzat la Kiss FM a fost transformat in “Gainusa si Dezbracatu’ la Kiss FM”, in conditiile in care marca “Cronica Carcotasilor” este detinuta de serban Huidu. Ulterior, Gainusa si Dezbracatu’ au inceput sa realizeze emisiunea matinala “Cusurgiii” la Radio 21, in timp ce matinalul Kiss FM este realizat in prezent de Sergiu Floroaia si Andrei Ciobanu.