S-a razbunat pe iubit dand foc la casa

O femeie de aproximativ 40 de ani din Brasov este cautata de politisti, fiind suspectata ca a dat foc locuintei concubinului ei dupa o cearta conjugala.

Oamenii legii cred ca femeia s-a certat cu iubitul sau si a dorit sa se razbune astfef, dand foc la casa, pentru ca apoi sa fuga intr-o padure din apropiere, scrie rtv.net. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru a stinge incendiul, insa casa a ars aproape in totalitate.

“Am intervenit cu trei autospeciale pentru a localiza si lichida incendiul. Cand au sosit echipajele, focul ardea cu flacari violente de sapte-opt metri, dar, din cauza vantului si a faptului ca structura cladirii era din lemn, focul s-a extins rapid la intreaga cladire. Aceasta a ars in proportie de 90 %”, a spus reprezentantul ISU Brasov.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz, dupa ce focul ar fi fost pus intentionat de catre concubina proprietarului, un barbat de circa 50 de ani. Cei doi s-au certat luni dimineata, iar femeia l-a lovit cu o sticla in cap pe barbat, acesta ajungand la Spitalul Judetean Brasov.

Sursa foto: antena3.ro