S-a reluat show-ul Midnight Poker TVshow

Din luna februarie s-a reluat Midnight Poker TVshow, preferatul pasionaților de poker din țara noastră. Difuzat în fiecare vineri de la ora 0:42 pe postul B1TV, Midnight Poker TVshow va avea în acest sezon un total de 12 episoade, iar spectacolul de la masă se anunță la cel mai înalt nivel, așa cum am fost obișnuiți din precedentele ediții.

Ultimul sezon din Midnight Poker TVshow s-a încheiat în forță, cu o ediție incendiară, în care campionul la kempo Mirel Drăgan a reușit să câștige marele premiu. Reluarea show-ului a venit astfel firesc, în condițiile în care interesul pentru poker din țara noastră este tot mai mare.

Midnight Poker TVshow este organizat de operatorul de jocuri de noroc 888poker și PokerFest România, iar la TV este difuzat de postul B1TV în fiecare vineri de la 0:42. Pentru a obține calificarea în show-ul TV, tot ce trebuie să faci este să joci pe platforma 888poker, în sateliții de calificare de vineri. Buy-in-ul de participare la sateliți este de doar 5$, cu multipli sateliți pentru el care pornesc chiar de la 0$.

La fiecare ediție participă șase jucători din sateliții online, alături de o vedetă. Toți participanții sunt recompensați cu premii, după cum urmează: câștigătorul primește un cec în valoare de 3.000 de dolari, ocupantului locului 2 primește 2.000 de dolari, cel de pe locul 3 – 1.000 de dolari, locul 4 ia 750 de dolari, locul 5 are un cec în valoare de 500 de dolari, locul 6 e resplatit cu 250 de dolari, iar locul 7 beneficiază de 200 de dolari. În total, premiile puse în joc se ridică la 7.700 de dolari.

Cum numărul celor pasionați de poker online in Romania este în continuă creștere, interesul pentru acest show este unul ridicat. Foarte mulți oameni aleg să joace în sateliții de pe 888poker în speranța că se vor putea distra în show-ul difuzat la B1TV, ce are loc la Poker Room București.

La fiecare ediție participă și o vedetă

În prima ediție al sezonului cu numărul 4 din Midnight Poker TVShow, vedeta participantă a fost Naba Salem. Invitată de organizatori, aceasta a avut o prestație remarcabilă. A avut un stil de joc pasiv dar disciplinat și a terminat pe locul 4. Ea a primit din partea organizatorilor un cec în valoare de 750 de dolari.

Ediția cu numărul doi din acest sezon a adus-o în fața publicului pe cântăreața Elena Ionescu, cea care a câștigat Survivor 2020. Ea este deja o prezență constantă în acest show, fiind la a treia apariție. Dacă în precedentele două emisiuni a terminat de fiecare dată pe locul 6, acum evoluția sa s-a îmbunătățit considerabil. Elena Ionescu a fost foarte aproape de victorie, dar a terminat pe locul 2. În orice caz, Elena a întreținut atmosfera din această emisiune și a arătat un progres considerabil față de precedentele apariții.

“E cea mai tare experiență! Emoțiile pe care le ai aici la masă, tot ce se întâmplă, tensiunea… Este tare fain. Nu contează din ce domeniu vii, contează să îți placă să joci și să ai răbdare. Mie îmi place să risc uneori, așa am câștigat uneori în viață. Am fost foarte fericită”, a spus Elena Ionescu.

De-a lungul timpului, la acest show au mai participat și alte vedete cunoscute publicului din România, precum Mihai Morar, Flick Domul Rimă, Cătălin Moroșanu, Otilia Bilionera și mulți alții.

Despre 888poker

888poker face parte din grupul 888, recunoscut la nivel mondial pentru calitatea serviciilor oferite și inovațiile aduse. Utilizatorii pot descoperi pe platforma 888poker cele mai populare versiuni ale jocului de poker, alături de turnee multi table (MTT), Sit and Go și PKO. 888poker este disponibil atât prin softul desktop cât și prin aplicațiile pentru dispozitivele mobile. Grafica este foarte plăcută, interfața este intuitivă, iar distracția este pe măsură, într-o platformă sigură pentru utilizatori.

Pe lângă 888poker, utilizatorii din țara noastră se mai pot distra și pe celelalte platforme ale grupului 888: 888casino, unde găsesc o varietate impresionantă de sloturi, mese de ruletă, blackjack și multe altele, și 888sport, unde pot paria pe cele mai importante evenimente sportive – pre-meci, LIVE și antepost, dar și pe alte evenimente extrasport precum Premiile Oscar, pariuri politice și multe altele.

Grupul 888 se implică activ pentru a promova un joc responsabil și interzice accesul la serviciile sale persoanelor sub 18 ani.