S-a rupt lanțul de iubire? Roxana Dobre rupe tăcerea și explică relația cu Florin Salam

Faptul că Florin Salam se declară foarte fericit, lângă Roxana Dobre şi copiii săi, nu mulţumeşte pe toată lumea. Mai multe persoane au răspândit zvonul că Salam ar fi din nou singur şi că Roxana ar fi fugit de acasă.

Roxana a reacţionat şi a mărturisit că sunt mai fericiţi ca niciodată şi că n-ar putea trăi unul fără altul. “Mă amuză aceste zvonuri, chiar în acest moment sunt la dentist cu bărbatul meu, este lângă mine și vă aude. Sincer, este jumătatea mea și niciodată nu s-ar pune problema unei despărțiri, ne înțelegem foarte bine, avem o familie frumoasă, iar acest lucru poate deranjează pe unii. Oare am putea trăi unul fără altul? Vă spun tot eu, că nu”, a declarat pentru wowbiz.ro, Roxana Dobre.

Roxana Dobre mai vrea un copil de la Florin Salam

Iubita lui Florin Salam a spus că plănuieşte să devină din nou mămică şi a dezvăluit şi ce sex îşi doreşte să aibă viitorul bebeluş. Roxana Dobre a dezvăluit că plănuia să se mute în America împreună cu Florin Salam, însă a spus că nu au reuşit să găsească o casa pe gustul lor. ”Aveam de gând să ne mutăm în Statele Unite, am vrut să cumpărăm o casă, dar nu am găsit ce voiam. Ne place acolo pentru că este o altă lume, este o ţară frumoasă şi am fi departe de oamenii răi de aici.

Suntem bine, ne respectăm chiar dacă se zvonea pe tema infidelităţii. Nu are nicio legătură. Atât timp cât mă respectă şi este un domn cu mine asta este extraordinar. Nu sunt geloasă, am încredere în soţul meu pentru că ştiu cum sunt cu el. Sunt geloasă dacă mi-ar da motive, dar nu-mi dă motive. Ştiu ce reprezint pentru soţul meu. Îmi mai doresc un copil, dar nu acum. Vreau un băiat, poate la anul pe vremea aceasta”, a dezvăluit Roxana Dobre.

Sursa text: wowbiz.ro