S-a SINUCIS din DRAGOSTE. Mesaj emotionant pentru MAMA sa: “Incearca sa nu plangi!”

Un TANAR de 26 de ani a fost gasit SPANZURAT in locuinta sa din Alba Iulia. Politistii fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs decesul. Barbatul s-ar fi SINUCIS din dragoste si a lasat o scrisoare emotionanta catre mama sa.

Potrivit primelor informatii este vorba de Mihai Stoia, un TANAR de 26 de ani care locuia intr-un bloc de pe strada Gladiolelor din Alba Iulia. El statea aici de aproximativ trei luni de zile, iar cea care l-a gasit a fost chiar mama sa, informeaza alba24.ro.

Citeste si: DORIN OLAR, UN CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN TIMISOARA, S-A SINUCIS

Din cate se pare, Mihai a facut acest gest disperat din cauza ca se despartise de iubita sa, o tanara din Barabant. Inainte de a-si pune capat zilelor, TANARUL a lasat un bilet de adio in care isi cere iertare si explica de ce nu a mai dorit sa traiasca.

“As vrea sa-mi fie cald. As iubi, dar nu mai am pe cine. Relatia cu … m-a distrus, am facut totul sa fie bine, dar nu a mers. Ne-am despartit. Ea a ales. Am iubit-o. Va rog sa ma iertati, nu mai pot”, a marturisit el.

Fosta sa iubita, de care s-a despartit in urma cu o luna, a spus ca tanarul ii spunea ca atunci cand va MURI sa ii duca macar o floare la mormant.

Citeste si: SINUCIDERE LA BUSTENI. UN BARBAT DAT IN URMARIRE NATIONALA, GASIT MORT INTR-O CAMERA DE HOTEL

Duminica noaptea, inainte sa isi puna CAPAT ZILELOR, barbatul a postat pe pagina sa de Facebook doua mesaje, unul dedicat iubitei si altul in care parca prevestea ce se va intampla: “Pretuieste ce ai inainte ca timpul sa te invete sa pretuiesti ce ai avut”. El a pus si un video emotionant dedicat mamei sale: “Scrisoare pentru mama (incerca sa nu plangi)”.

Ultima fotografie cu Mihai a fost facuta chiar de el, inainte sa mearga la sala de sport unde juca echipa pe care o sustinea.

Sursa foto: realitatea.net