S-a sinucis la numai 17 ani din cauza unui mesaj trimis din greșeală

S-a sinucis la numai 17 ani din cauza unui mesaj trimis din greșeală! Charlotte Guy avea doar 17 ani și era frumoasă foc! Voia să trimită mesajul unei prietene, dar a greșit.

Charlotte Guy în vârstă de 17 ani din Wigan și-a pus capăt zilelor după ce a trimis din greșeală un mesaj iubitului ei pe Snapchat. În acele rânduri adolescenta mărturisea că a întreținut relații sexuale cu un alt băiat în timp ce actualul sau prieten, Jack Hurst era plecat la studii. Tânăra voia să trimită confesiunea unei prietene, însă din greșeală i-a trimis-o propriului iubit. După ce-a realizat că a greșit destinatarul, Charlotte i-a trimis un alt mesaj lui Jack în care a scris: „Pa! Te rog să mă ierți”.

Câteva clipe mai târziu adolescenta din Greater Manchester a trimis încă un mesaj, de această dată ultimul. „Te iubesc. Să știu că tu mă urăști e suficient”. După ce-a citit mesajele iubitul fetei a sunat imediat la Poliție. Când oamenii legii au ajuns la locația fetei era mult prea târziu. I-au găsit doar trupul spânzurat lângă facultatea în care studia, St John Rigby.

În stare de șoc, tânărul cu care se întâlnea a făcut câteva mărturisiri despre relația lor care în ultima perioada trecuse prin mai multe încercări. „Vorbeam prin mesaje și la telefon. Mi-a spus că e supărată din cauza că cineva i-a povestit despre o fată cu care m-am întâlnit înainte de ea. Mi-a spus că se simte mințită. Am încercat să o conving că nu e așa, nu nu m-a crezut.

Am mers în Wigan să o văd. Am vorbit cu ea și mi-a spus că vrea să punem capăt relației. Mi-a spus că nu mai poate avea încredere în mine, dar vrea să rămânem prieteni. M-am întors la părinții mei în Blackpool. Charlotte a ieșit apoi cu prietenii o noapte și nu am mai auzit de ea”, a povestit adolescentul.

Sursă traducere: ciao.ro