S-a STABILIT cine va conduce Partidul Liberal Reformator

PARTIDUL LIBERAL REFORMATOR (PLR) reprezinta un proiect politic rezultat din parteneriatul dintre Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale si Partidul National al Mediului si va fi condus interimar de GRATIELA GAVRILESCU, se arata intr-un comunicat de presa remis vineri.

Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale anunta ca incepand de vineri si pana la congresul PLR din 1-2 august, CONDUCEREA PARTIDULUI va fi compusa din GRATIELA GAVRILESCU, in calitate de PRESEDINTE, precum si de un birou de conducere compus din Nicolae Alexandri, Elena Anutoiu, Florica Calota, Daniel Chitoiu, Ion Cupa, Andrei Gerea, Virgil Guran, Sorin Iliesiu, Nicu Marcu, Marius Nicolae Mateescu, Ovidiu Mihut, Viorel Palasca, Gabriela Paun, Radu Stroe, Mihai Stanisoara, Mihai Tararache, Mirel Talos, Sorin Teju si Ioan Utiu.

Citeste si: TARICEANU SI-A ANUNTAT CANDIDATURA LA PREZIDENTIALE

Potrivit comunicatului mentionat, proiectul PLR este fondat pe relatia dintre libertate, democratie si prosperitate.

Totodata, presedintele Partidului National al Mediului, Nicolae Marius Mateescu, sustine ca partidul pe care il conduce a fost cel care a contactat Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale. El precizeaza ca a fost propusa crearea unei comisii care sa aiba ca obiect sustinerea CANDIDATURII lui CALIN POPESCU-TARICEANU la Presedintia Romaniei.

UN DEPUTAT PNL A ANUNTAT CA PLEACA LA PARTIDUL LUI TARICEANU

Sursa foto: pesurse.ro