S-A SUCIT! DRAGNEA merge la receptia de la Cotroceni pentru ca l-a multumit discursul lui IOHANNIS

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat multumit de discursul sustinut, marti, de presedintele Klaus Iohannis in Parlament. “Un discurs politic corect din partea presedintelui. Orice lege se adopta pentru viitor, nu trecut. Mie mi-a creat o impresie buna, mi-a creat o oarecare speranta ca inca sper ca va avea loc acea intalnire in care sa vorbim despre viitor”, a declarat Dragnea, conform Ziare.com.

Acesta a precizat ca dupa discursul presedintelui s-a hotarat sa accepte invitatia de a merge joi la Palatul Cotroceni, la receptia de Ziua Europei, organizata de presedintele Klaus Iohannis si la care va fi prezent si seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.

Intrebat despre ce a discutat in particular cu Iohannis si Calin Popescu Tariceanu la Parlament, acesta a spus ca despre prezenta lui Juncker in Romania, despre cum sa se organizeze la Parlament “si despre faptul ca e o vizita importanta pentru noi si pentru presedintele Comisiei Europene. Este o oportunitate pe care trebuie sa o folosim”.

Sursa foto: realitatea