S-A TERMINAT! Cand va fi GABRIEL COTABITA deconectat de la aparate

GABRIEL COTABITA, MOARTE CEREBRALA, COMA, DECONECTARE APARATE, VERDICT SUMBRU, ANUNT DOCTORI,

Starea lui GABRIEL COTABITA nu da semne de imbunatatire. COnform unor surse medicale el se afla in COMA de gradul IV de mai bine de doua saptamani, iar verdictul medicilor este sumbru – artistul se afla in MOARTE CEREBRALA si trebuie DECONECTAT de la APARATE.

O comisie formata din medicii care l-au ingrijit pe GABRIEL COTABITA s-ar fi reunit joi pentru a discuta ce se mai poate face pentru salvarea acestuia. Din pacate dupa indelungi dezbateri concluzia a fost ca nu mai pot face nimic si ca misiunea lor s-a incheiat, informeaza libertatea.ro

Din cauza tulburarii de ritm cardiac, creierul pacientului ar fi fost inundat cu sange, iar sansele pentru revenirea la viata ar fi zero, sustin surse apropiate comisie. Doctorii ar fi anuntat deja familia ca pacientul este in MOARTE CEREBRALA si ca, din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic pentru el.

CITESTE SI:  GABRIEL COTABITA, un nou RMN, care indica ZONE cu LEZIUNI CEREBRALE GRAVE 

“Se afla in coma de gradul IV de doua saptamani, ceea ce inseamna foarte mult. Este primul pacient care sta conectat la aparate in starea asta atat de mult. Medicii au luat in calcul deconectarea pacientului de la aparate, care ar trebui sa se intample duminica seara. Pentru aceasta decizie este nevoie insa de acordul familiei”, a declarat sursa citata pentru Libertatea.

CITESTE SI: GABRIEL COTABITA, supus unei noi OPERATII

Din informatiile existente, familia se opune vehement DECONECTARII de la APARATE. “Mama lui GABRIEL COTABITA este in lacrimi si nu concepe ca fiul ei va sfarsi acum, pe patul de spital. Plange continuu si se roaga la Dumnezeu pentru o minune. In timp ce fiicele au inteles situatia si chiar daca le este greu, au spus ca se vor gandi la acest moment, mama lui GABRIEL COTABITA nici nu vrea sa auda de deconectare”, a mai spus sursa citata de cotidianul amintit.

Sursa foto: libertatea.ro