S-au IMPACAT! IOHANNIS si ANTONESCU au facut schimb de mesaje: O sa ma sustina

KLAUS IOHANNIS, prezidentiabilul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat in timpul conferintei de presa sustinuta joi la Cluj ca este convins de faptul ca fostul presedinte al partidului National Liberal (PNL) il va sustine si il va sprijini in cursa pentru Cotroceni.

Iohannis a dezvaluit ca a facut schimb de mesaje cu Crin Antonescu, iar acest lucru il va explica in zilele urmatoare chiar fostul lider al liberalilor.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS este pe aceeasi lungime de unda cu MONICA MACOVEI 

“Astazi am avut un schimb de mesaje cu domnul Antonescu. Cred ca lucrurile sunt foarte simple. Domnul Crin Antonescu s-a implicat intotdeauna pentru o politica curata, liberala, o politica a prosperitatii. Nu cred ca in campanie e tema daca am vorbit cu Crin Antonescu. Oamenii trebuie sa aleaga ce vor si cred ca oferta mea contine o politica curata, liberala. Cu siguranta domnul Antonescu ma sustine si ma voteaza. Cum va face acest lucru, o sa va explice domnia sa cu proxima ocazie”, a declarat Klaus Iohannis jurnalistilor prezenti.

CITESTE SI: IOHANNIS: Cand ajung la Cotroceni primul lucru pe care il voi face va fi sa renunt la IMUNITATEA presedintelui 

Sursa foto: realitatea.net