S-AU SUCIT? ANTENA 3 lanseaza un SCENARIU SUMBRU pentru PONTA

RADU TUDOR, moderatorul emisiunii ”Punctul de intalnire”, de la postul de televiziune Antena 3, a creionat, pe scurt, un SCENARIU SUMBRU pentru premierul VICTOR PONTA.

Potrivit jurnalistului RADU TUDOR, VICTOR PONTA va ajunge la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si astfel se va forta schimbarea actualului Guvern cu un EXECUTIV format in jurul PNL.

CITESTE SI: SE STRANGE LATU’! PONTA, amenintat fara menajamente: Nu ma duc singur la PUSCARIE! 

RADU TUDOR considera ca schimbarea de putere si formarea unei noi majoritati politice va avea loc pana la 1 septembrie, motivand ca liberalii nu mai au rabdare si isi doresc cu orice pret intrarea la guvernare.

”Cred ca VICTOR PONTA va fi chemat la DNA si se va incerca distrugerea imaginii sale. Cred ca se forteaza schimbarea de putere si de majoritate pana la 1 septembrie. Nu mai au rabdare (n.r.: referindu-se la PNL). (…) Cred sincer cu cele doua voturi din Senat va continua cu povestea VICTOR PONTA la DNA, pentru a fi fortata schimbarea Guvernului”, a precizat RADU TUDOR, duminica seara, in timpul dialogului purtat cu presedintele executiv al PSD, LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: ANUNT BOMBA VICTOR PONTA si VALERIU ZGONEA, denuntati la DNA pentru TRAFIC de INFLUENTA 

Sursa foto: jurnalul.ro