S-AU SUPARAT! PMP a rupt PROTOCOLUL incheiat cu PND

Partidul Miscarea Populara (PMP) a rupt protocolul semnat in urma cu doua luni cu PND-ul condus de deputatul DANIEL GENECHIU, deoarece acesta si grupul de deputati ex-PPDD au semnat un pact de colaborare cu oamenii lui MIRCEA GEOANA si MARIAN VANGHELIE (PSRO).

Partidul Miscarea Populara, anunta retragerea parlamentarilor PMP din Grupul Democrat si Popular, creat in urma cu doua luni in baza unui protocol de colaborare semnat cu membrii fondatori ai Partidului National Democrat. Aceasta colaborare a avut un obiectiv pur administrativ, pentru o mai buna actiune parlamentara din partea fortelor de dreapta“, anuna PMP intr-un comunicat postat pe site-ul oficial.

 

CITESTE SI: PROTOCOL DE COLABORARE intre PSRO si PND

Motivele invocate de membrii PMP pentru adoptarea acestei decizii este aceea ca PND-ul nu se mai incadreaza liniei de actiune a PMP.

Prin urmare, avand in vedere evolutiile recente, consideram ca apartenenta la acest grup parlamentar nu mai este oportuna, intrucat, nu se mai incadreaza principiilor si liniei de actiune a Partidului Miscarea Populara.”, se mai arata in comunicat. 

CITESTE SI: PNL si PSRO au semnat PROTOCOLUL DE COLABORARE politica si parlamentara

Sursa foto www.pmponline.ro