Sa fie acesta transferul iernii din Liga I ? Un stelist la Liverpool ?!

Perioada de transferuri din iarna ar putea aduce o surpriza pentru Liga I, un jucator al Stelei fiind in vizorul celor de la Liverpool.

In perioada de mercato din iarna formatiile europene cauta solutii pentru a-si acoperi golurile din loturi, iar un exemplu concret este cel al gruparii engleze Liverpool, una dintre cele mai galonate din lume, care cauta un fundas stanga, scrie ziare.com. Liverpool se pare ca s-a orientat pe piata romaneasca pentru realizarea acestui transfer.

Solutia ar putea-o reprezenta stelistul Iasmin Latovlevici, agentul sau afirmand acum o luna ca fundasul Stelei e vizat de mai multe formatii cu nume din Europa si lasa sa se inteleaga ca Liverpool ar fi una dintre ele.

Liverpool are probleme in defensiva, luand 8 goluri in ultimele 4 partide, mai noteaza sursa citata, in special banda stanga punandu-i probleme managerului Brendan Rodgers, pozitie in care evoleaza si stelistul Latovlevici.

Latovlevici are o cota de piata de 3 milioane de euro, Steaua fiind dispusa sa il lase sa plece pe jucator pentru o oferta avantajoasa.

Sursa foto: gsp.ro