Sa radem cu Vadim Tudor: Fara mine, PRM este ca lacul fara monstrul din Loch Ness

Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, astazi, la sediul BEC pentru a depune lista de candidati la alegerile europarlamentare din partea Partidului Romania Mare. Pe langa chestiunile oficiale, CVT si-a gasit timp sa il atace in stilul sau caracteristic pe Gheorghe Funar care urma, la randul sau, sa depuna o alta lista de candidati pentru euroalegeri tot din partea PRM.

“Tribunul”  a declarat la intrarea in sediul BEC ca Gheorghe Funar nu a vrut sa depuna in acelasi timp cu el lista de candidati pentru a evita o confruntare cu el.

„Exista un singur Partid Romania Mare cu un singur presedinte, Corneliu Vadim Tudor si puteți accesa la registrul partidelor politice. Si aici s-a terminat filmul, dar bolnavul mintal, de aia e bolnav mintal, sa se agațe cu disperare sa nu accepte realitatea si sa dea cu fumigene. Toate acestea se vor intoarce impotriva lui. Fara mine, Partidul Romania Mare este ca lacul fara monstrul din Loch Ness”, a tunat Vadim Tudor.

Citeste si: Corneliu Vadim Tudor, repus de instanta in functia de presedinte al PRM

„S-ar putea sa-si fure el doua palmne. Stii ce iute sunt la manie? Mi-e mila de el pentru ca el maine o sa-si puna palnie in cap”, a mai spus Vadim Tudor.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit anul trecut cand partea din Partidul Romania condusa de Gheorghe Funar  a sustinut ca l-a demis din functia de presedinte al partidului pe Corneliu Vadim Tudor.