Sabin Mihalache, sportiv de performanta, a fost injunghiat in statiunea Costinesti

Sabin Mihalache, un culturist de performanta din Bucuresti, a fost batut si injunghiat de mai multi indiviz in fata unei terase din Costinesti si a fost transportat de urgenta la spital.

Sportivul Sabin Mihalache a fost la un pas de moarte dupa ce a fost batut si injunghiat de un grup de tigani care i-au hartuit iubita. Chiar el a marturisit ca a fost atacat de zece tigani, dupa ce acestia i-au facut avansuri iubitei sale.

Citeste si: MARTURIA SOCANTA a elevei UCIGASE din JAPONIA: Vroiam sa UCID pentru ca…

“Noaptea trecuta, in Costinesti, zece tigani dintr-un clan m-au atacat. Eram cu prietena mea si ne plimbam, cand unul dintre ei a atins-o cu palma pe fund. Nu am putut sa ma abtin si am reactionat. L-am impins pe unul dintre ei si am vrut sa ii dau un pumn, insa au aparut inca noua din clanul lor. In conditiile in care eram singur, doar cu prietena mea, acestia au scos un cutit, moment in care au prins curaj si au inceput sa loveasca din toate partile au incercat sa ma injunghie de mai multe ori, si ultima data au incercat sa imi infiga cutitul in cap. Am reusit sa ma apar si mi-au infipt cutitul in antebrat. Dupa ce m-au lasat in fata magazinului pe jumatate inconstient si cu o plaga injunghiata de 10 centimetri din care tâsnea sangele. Vanzatorul din fata magazinului, care era român, mi-a spus sa ma mut pe partea cealalta a strazii pentru ca ii murdaream asfaltul de sange”, a declarat sportivul, citat de romaniatv.net.

Mihalache a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta.

Citeste si: FOTBALIST ROMAN, INJUNGHIAT IN PLINA STRADA