Sabina, fata cu bentita tricolora, ii sprijina pe locuitorii din Pungesti. FOTO

Sabina Elena, fata cu bentita tricolora devenita celebra in toata tara dupa ce, anul trecut, a purtat tricolorul romanesc la liceul maghiar din Covasna la care invata, revine in prim-plan cu un alt proiect.

Tanara ii sprijina pe locuitorii din Pungesti, care nu sunt de acord cu exploatarea gazelor de sist pe care intentioneaza sa o inceapa compania Chevron, si a promis sa ii sustina printr-o campanie online. Mai exact, Sabina a inceput o campanie de spam a persoanelor publice, profilelor de ziare si reviste si institutii, la ale caror postari vine cu un mesaj de sprijin pentru cei din Pungesti.

“Am inceput o campanie de spam a persoanelor publice, profilelor de ziare si reviste, institutii etc. La fiecare postare a lor voi posta un comentariu cu poza de mai jos. Uneori si de 4-5 ori, de 100 de ori daca este nevoie. Stiti si voi sigur ca acum se pot posta poze ca si comentariu, care sunt mai vizibile”, scria tanara pe Facebook.

Sabina Elena, eleva la un liceu maghiar din Covasna, s-a dus la scoala, anul trecut, purtand tricolorul, iar gestul ei a fost intampinat cu huiduieli din partea colegilor unguri. Fata insa s-a indarjit si a continuat sa poarte tricolorul si si-a spus pasul pe Facebook. Mai apoi, toata tara a sustinut-o. Saptamana trecuta, de 1 Decembrie, Sabina a mers la scoala in costum national.