SACRIFICIUL facut de parintii SIMONEI HALEP pentru reusita fiicei lor

Foarte putina lume cunoaste faptul ca parintii SIMONEI HALEP au facut o serie de SACRIFICII, acestia fiind convinsi ca sportiva va avea succes in cariera. Este stiu faptul ca sportul alb este o disciplina care necesita, pe langa foarte multa munca si disciplina din partea celor care isi doresc sa se impuna la nivel international, si foarte multi bani.

STERE HALEP, tatal SIMONEI a crezut permanent in steaua fiicei sale si din acest motiv nu a ezitat niciodata sa faca numeroase SACRIFICII pentru a-i asigura cele mai bune conditii de pregatire. Sport News a scris despre un moment crucial din viata familiei HALEP care a avut loc in momentul in care parintii SIMONEI nu mai puteau face imprumuturilor de la banci si au decis sa isi vanda afacerile pentru a putea sa o trimita pe jucatoare la pregatire in Statele Unite.

Citeste si: SIMONA HALEP: Reactiile din presa internationala dupa calificarea romancei in finala ROLAND GARROS 

Astfel, STERE HALEP a renuntat la fabrica de lactate si magazinul cu produse de panificatie pe care le detinea numai pentru a-i asigura cea mai buna pregatire fiicei sale. Ulterior, SIMONA nu si-a dezamagit parintii si la scurt timp dupa ce premiile castigate au devenit din ce in ce mai consistente finalista de la Roland Garros i-a rascumparat afacerile tatalui sau, noteaza Sport News. 

Citeste si: MARIA SHARAPOVA, prima declaratie despre finala cu SIMONA HALEP 

Un alt SACRIFICIU facut de STERE HALEP a fost facut in momentul in care toata familia a renuntat la orasul natal, Constanta, pentru a se muta la Bucuresti, lasand in urma prieteni, neamuri si cunoscuti. 

Sursa foto: libertatea.ro