SAGEATA NAVODARI – STEAUA 1-2 LIVE TEXT / Campionii, victorie in ceata

Dupa trei minute de prelungire, arbitrul pune capat partidei. Steaua se impune cu 2-1 dupa un meci nu foarte reusit si se distanteaza la 8 puncte in fata celor de la Astra, luand o optiune serioasa pentru titlu.

Min.90: Tanase este servit ideal de Piovaccari in careu, lateral stanga, dar lobul sau peste portarul advers trege putin pe langa poarta.

Min. 88: Vezan trage pe jos din afara careului, dar Nita cu siguranta

Min.82: Sut foarte slab al lui Tanase de la mare distanta.

Min.80: Piovaccari cade in careu, atins usor de un fundas gazda, dar arbitrul nu acorda penalti.

Min. 78: Ratare mare a Stelei dupa un contraatac. Chipciu a scapat singur spre poarta Sagetii, dar pasa spre Piovaccari, venit sa il sustina, a fost prea in spate.

Min.77: La doar cateva secunde de la intrarea pe teren, Roman a inscris, dar reusita sa a fost anulata pe motiv de offside. Reusita fusese una de generic, cu calcaiul, printre picioarele portarului.

Min. 76: Catalin Anghel, antrenorul celor de la Navodari, forteaza. Schimba un mijlocas, Muzac, si introduce un varf de careu, Mihai Roman.

Min. 73: Sageata putea egala. Deletic suteaza spre poarta lui Nita, Szukala deviaza balonul, iar acesta loveste bara.

Min.70: Schimbare la Steaua. Intra Piovaccari in locul lui Adi Popa

Min.66: Dupa marcarea golului doi, Steaua a calmat jocul. 

Min.62: Schimbare si in tabara Stelei. Sanmartean iese de pe teren, iar in locul sau intra Prepelita

Min. 60: Dubla schimbare la Sageata. Ies Peteleu si Achim, intra Ilie Iordache si Navarro.

Min.57: Steaua putea inscrie pentru 3-1, dar Keseru, Szukala si Varela s-au balbait in fata portii adverse. Toti trei au trimis spre poarta, dar toate suturile lor au fost respinse de portarul Sagetii.

Min.55: GOL STEAUA ! Varela inscrie in urma cornerului, cu capul, din sase metri.

Min.54: Steaua obtine un corner dupa ce Adi Popa centreaza bine in careu, de unde Keseru reia spre poarta. Mingea este insa respinsa in corner.

Min. 52: Succesiune de faza si la poarta Stelei, Sageata beneficiind de un corner dupa o actiune buna si apoi de o lovitura libera.

Min. 47: Steaua a inceput in forta partea a doua, fiind mai periculoasa in faza ofensiva, dar, in trei faze de poarta nu au reusit sa marcheze golul doi.

Min.46: A inceput repriza secunda. 

Min.45+2: PAUZA. Dupa primele 45 de minute, Sageata si Steaua se afla la egalitate, 1-1. 

Min.45: De la margine se arata doua minute de prelungire.

Min. 43: Doua cornere consecutive ale Stelei, ramase insa fara rezultat pe tabela de marcaj.

Min. 39: Cele doua echipe succed cu repeziciune fazele de atac, partida fiind una pe contre in ciuda diferentei din clasament.

Min.35: Faza buna de atac a celor de la Navodari: Vezan a scapat liber cu Nita, acesta scoate cu mare greutate balonul, dar oricum se fluierase offside.

Min.32: GOL STEAUA ! Claudiu Keseru inscrie de la 11 metri, dupa ce Sanmartean fusese faultat in careu.

Min.29: Laurentiu Reghecampf face prima schimbare in garnitura campioanei. Claudiu Keseru intra in locul lui Stanciu.

Min.25: Sanmartean incearca poarta cu un sut din afara careului, dar Panagopoulos nu are probleme

Min. 22: Acelasi Guerra are sansa sa inscrie pentru 2-0 dupa ce primeste un balon ideal la coltul careului de sase metri. Atacantul spaniol a tras insa in blocajul lui Nita, obtinand doar un corner.

Min.19: Sageata cere penalty dupa un contact in careu intre Varela si Deletic, dar arbitrul a considerat ca jucatorul Navodariului a simulat

Min.15: Adi Popa este surprins in offside.

Min.12: Apostol Muzac primeste cartonasul galben, dupa un fault la Tanase.

Min.9: Steaua nu reuseste sa gaseasca drumul spre careul advers. Actiunilor campionilor se opresc la 20 de metri de poarta celor de la Sageata.

Min. 6: GOL SAGEATA ! Gazdele deschid scorul prin Guerra, dupa ce Achim, care primise o minge in adancime, sutase in Nita. Mingea a ajuns insa la Guerra care a impins-o in poarta goala.

Min.2: Sageata are primul sut spre poarta Stelei. Vezan trage din lovitura libera, peste poarta lui Nita.

Min.1: A inceput partida. Steaua beneficiaza de primul atac al meciului.

UPDATE ORA 18:51: Desi se asteptam la o asistenta record pentru Sageata, de aproximativ 14.000 de spectatori, in tribune nu sunt atat de multi oameni. Galeria celor de la Sageata numara doar cateva persoane, in rest publicul scandeaza numele campioanei.

UPDATE ORA 18:49: Pe stadionul Farul din Constanta, locul de disputare al acestui meci, ceata ar putea incurca putin jucatorii. Conditiile meteo nu sunt tocmai prielnice.

UPDATE ORA 18:45: Echipele de start: Steaua incepe in formula: Nita – Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici – Pintilii (cpt), Sanmartean – Popa, Stanciu, Tanase – Chipciu. Gazdele de la Sageata vor trimite in teren urmatorul 11: Panagopoulos – Peteleu, Fl. Popa, Cr. Munteanu, David Lopez – Muzac, Dulee – Achim, Deletici, Vezan – Guerra

Steaua Bucuresti joaca astazi la Constanta, contra celor de la Sageata Navodari intr-un joc din etapa cu numarul 24 a Ligii I.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, are astazi sansa de a se distanta la opt puncte in fata ocupantei locului secund, Astra Giurgiu, si sa ia o optiune serioasa in vederea adjudecarii titlului cu numarul 25. Jucatorii lui Laurentiu Reghecampf pot profita in meciul de la Constanta de pasii gresiti ai urmaritoarelor, dupa ce Astra a facut egal acasa cu Otelul 1-1, in timp ce Petrolul s-a impiedicat la Chiajna, 0-0, si pot avea in cazul unei victorii un moral bun pentru partida cu Dinamo(care a pierdut sambata, 2-3, pe teren propriu, cu Pandurii), din turul semifinalelor Cupei Romaniei, programata joi, 27 martie.

Citeste si: Steaua ramane fara atacanti din vara. Kapetanos stie care va fi viitoarea sa destinatie

Sageata Navodari, care au in lot 11 jucatori impresariati de Anamaria Prodan, sotia tehnicianului Stelei, sunt pregatite de singurul antrenor roman care a batut-o pe campioana Romaniei pe plan intern in ultimul an. Catalin Anghel a stat pe banca Viitorului la succesul pe care clubul lui Hagi l-a repurtat in Ghencea, in mai 2013, scor 5-2. 

Sursa foto: gsp.ro