SAGEATA NAVODARI – STEAUA, ora 19:00, DigiSport1 si LIVE TEXT MONDO NEWS

Steaua Bucuresti se deplaseaza duminica seara la Constanta, urmand sa intalneasca formatia Sageata Navodari intr-un joc din etapa cu numarul 24 a Ligii I.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, are astazi sansa de a se distanta la opt puncte in fata ocupantei locului secund, Astra Giurgiu, si sa ia o optiune serioasa in vederea adjudecarii titlului cu numarul 25. Jucatorii lui Laurentiu Reghecampf pot profita in meciul de la Constanta de pasii gresiti ai urmaritoarelor, dupa ce Astra a facut egal acasa cu Otelul 1-1, in timp ce Petrolul s-a impiedicat la Chiajna, 0-0, si pot avea in cazul unei victorii un moral bun pentru partida cu Dinamo(care a pierdut sambata, 2-3, pe teren propriu, cu Pandurii), din turul semifinalelor Cupei Romaniei, programata joi, 27 martie.

Citeste si: Un antrenor de la o echipa de top din Liga 1 si-a dat demisia UPDATE 

Fata de meciul cu Gaz Metan Medias, de etapa trecuta,Reghecampf va putea conta pe Chipciu, Stanciu si Tanase, reveniti dupa suspendare, dar va lipsi portarul Tatarusanu, care a ajuns la al 4-lea cartonas galben si nu poate evolua. Nu va juca nici Kapetanos, atacantul grec fiind accidentat, dar ar putea sa apara in echipa Filip, care si-a revenit dupa o accodentare mai veche.

De cealalta parte, gazdele de la Sageata Navodari, care au in lot 11 jucatori impresariati de Anamaria Prodan, sotia tehnicianului Stelei, sunt pregatite de singurul antrenor roman care a batut-o pe campioana Romaniei pe plan intern in ultimul an. Catalin Anghel a stat pe banca Viitorului la succesul pe care clubul lui Hagi l-a repurtat in Ghencea, in mai 2013, scor 5-2. Dar, cum cei de la Sageata au sansa mici la un rezultat favorabil contra Stelei, este posibil ca jucatorii sa se gandeasca mult mai mult la partida contra Coronei Brasov, de etapa viitoare, in care pot obtine mult mai usor trei puncte importante in tentativa salvarii de la retrogradare.

Citeste si: STEAUA – DINAMO: Laurentiu Reghecampf a fost dat in judecata 

In singura intalnire de pana acum dintre cele doua formatii, Steaua s-a impus, in turul acestei editii de campionat, 5-0.

SAGEATA NAVODARI – STEAUA, ORA 19:00, LIVE TEXT MONDO NEWS

ECHIPE PROBABILE:

SAGEATA NAVODARI: Panagopoulos – Peteleu, Cr.Munteanu, Fl. Popa, D. Lopez – S. Pana, Muzac, Vezan, Johnson – Guerra, Deletic
Antrenor: Catalin Anghel
Accidentati: –
Suspendati: –

STEAUA: Fl. Nita – Varela, Szukała, Gardos, Latovlevici – Pintilii – Adi Popa, Sanmartean, Stanciu, Cr. Tanase – Chipciu
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
Accidentat: Kapetanos
Suspendat: Tatarusanu

Partida de pe stadionul Farul, din Constanta, va fi arbitrata de Adrian Comanescu Adrian din Ramnicu Valcea, ajutat la cele doua tuse de Miclos Istvan Nagy din Cluj si Dragos Iliescu din Craiova. Cei doi asistenti aditionali sunt Marian Balaci din Drobeta Turnu Severin si Emil Voicu din Bacau, in timp ce observator a fost delegat Stefan Constantin din Bucuresti.

Sursa foto: sportsudest.ro