SAID KOUACHI, unul din cei trei AUTORI AI ATENTATELOR de la Paris, INMORMANTAT IN SECRET

Unul din cei trei autori ai atentatelor de saptamana trecuta de la Paris, SAID KOUACHI, a fost inhumat in noaptea de vineri spre sambata in orasul Reims (nord-est), unde el a locuit, relateaza Agerpres, care citeaza AFP si DPA.

Inmormantarea a avut loc in prezenta catorva membri ai familiei si sub supravegherea politiei. SAID KOUACHI, unul din cei doi frati Kouachi care au intreprins atacul la sediul revistei satirice Charlie Hebdo pe 7 ianuarie, soldat cu 12 morti, a fost inhumat intr-un mormant anonim. Numele cimitirului n-a fost divulgat, pentru a nu-l transforma in loc de pelerinaj.

Sotia lui SAID KOUACHI n-a asistat la ceremonie, pentru a pastra secretul funeraliilor.

Citeste si: INREGISTRARE NOUA CU TERORISTII DE LA CHARLIE HEBDO DUPA ATAC. VIDEO

Primarul din Reims, Arnaud Robinet, se opusese inhumarii lui SAID KOUACHI, invocand riscul de tulburare a ordinii publice, dar legea l-a obligat, deoarece SAID KOUACHI a locuit in oras doi ani.

Fratele lui Said, Cherif Kouachi, ar urma sa fie inhumat la periferia Parisului, in comuna Gennevilliers, unde el a locuit impreuna cu sotia sa.

Citeste si: VIDEO Imagini NOI cu interventia MASCATILOR francezi asupra celor trei TERORISTI

Referitor la cel de-al treilea jihadist, Amedy Coulibaly, responsabil de moartea unei politiste, apoi de luarea de ostatici soldata cu patru morti intr-un supermarket din Paris pe 9 ianuarie, familia sa, originara din Mali, n-a luat inca nici o decizie.