Salariatii FRF s-au umplut de bani dupa RATAREA calificarii tricolorilor la CM din BRAZILIA. FOTO

Salariatii Federatiei Romane de Fotbal (FRF) s-au umplut de bani in ciuda faptului ca echipa nationala a RATAT calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia, informeaza Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei amintite, acest lucru a fost posibil gratie fostului presedinte al FRF, MIRCEA SANDU, care a stabilit un tabel cu prime CONSIDERABILE pentru NECALIFICARE pentru angajatii forului de la Bucuresti.

Citeste si: Mircea Sandu: Fotbalul romanesc nu este intr-o situatie buna. Vor fi probleme mari pentru cluburi 

Potrivit zicalei cine imparte parte isi face, cea mai mare suma a fost incasata de fostul presedinte MIRCEA SANDU, care s-a ales cu o prima in valoare de 10 mii de euro (44.400 RON). Sandu este urmat de fostul director general DUMITRU MIHALACHE, care a incasat 9.000 de uero.
Alti 20 de actuali si fosti angajati ai Federatiei au incasat prime ce variaza intre 200 si 10 mii de euro. Cel mai putin au primit cei care doar au colaborat cu FRF pentru organizarea acestui meci.

Citeste si: Audit financiar la FRF: Vezi ce salarii au cei mai importanti oameni din fotbalul romanesc 

Pe de alta parte, jucatorii nationalei n-au INCASAT niciun ban pentru ca au ajuns la barajul de calificare la Cupa Mondiala.
Contactati de jurnalistii Gazetei Sporturilor, cei care au primit BONUSURILE FINANCIARE pentru RATAREA calificarii nationalei au refuzat sa comenteze.

Sursa foto: gazeta sporturilor