SALARII MAJORATE la Posta Romana, din luna noiembrie

SALARIILE tuturor lucratorilor din Posta Romana vor CRESTE in luna noiembrie, iar la acest moment estimam pentru sfarsitul anului 2014 un profit de peste zece milioane de euro pentru companie, a declarat, marti, RAZVAN COTOVELEA, ministrul pentru Societatea Informationala.

“Ma bucur ca am vazut cifrele: 6,5 milioane de euro profit brut pana in acest moment pentru Posta. Estimam un profit, pana la sfarsitul anului, care sa depaseasca zece milioane de euro, ceea ce ne creeaza un confort deosebit. Asta inseamna ca, in 2014-2015, nu numai ca riscul insolventei a disparut, dar vom MAJORA SALARIILE pentru toti factorii postali, in conformitate cu intelegerile pe care sindicatul le are, incepand de luna viitoare. Asta inseamna ca vom face investitii in echipamente si toate promisiunile pe care le-am facut la adresa lucratorilor din Posta Romana se vor indeplini. Va pot spune ca MAJORAREA SALARIILOR se va face pe diferite clase. Cei care au salariul cel mai mic vor primi marirea cea mai semnificativa”, a afirmat Cotovelea, citat de Agerpres.

Citeste si: PROTESTELE postasilor s-au incheiat. SALARIILE vor creste

Referitor la procesul de privatizare a companiei, ministrul de resort a mentionat ca, in prezent, Comitetul de privatizare analizeaza oferta tehnica depusa de catre Posta belgiana urmand ca oferta financiara sa fie deschisa ulterior.

Citeste si: O mare COMPANIE STRAINA, interesata de POSTA ROMANA. Depunerea ofertelor pentru privatizare, prelungita

La sfarsitul lunii septembrie a acestui an, Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI) anunta, intr-un comunicat de presa, ca operatorul belgian de servicii postale bpost a avansat o oferta neangajanta pentru achizitionarea pachetului de 51 la suta din actiunile Companiei Nationale Posta Romana (CNPR).