Salariul astronomic pe care îl are Lionel Messi la FC Barcelona

Unul dintre apropiați a dezvăluit suma incredibilă pentru El Mundo

Salariul astronomic pe care îl încasează Lionel Messi de la FC Barcelona a fost făcut public de jurnaliștii de la cotidianul spaniol El Mundo. Conform sursei citate, Messi a a încasat peste 555 de milioane de euro din noiembrie 2017 și până astăzi, iar înțelegerea semnată de superstarul argentinian prevede și alte clauze cu sume amețitoare.

Lionel Messi ar trebui să încaseze alte 115 milioane de euro la prelungirea contractului, la care se adaugă și câteva bonusuri de loialitate în valoare totală de 78 de milioane. ”Messi e o parte fundamentală a veniturilor Barcelonei. El face pentru club între 250 și 300 de milioane de euro anual”, scriu jurnaliștii de la Libertad Digital, care susțin că gruparea de pe Camp Nou face un profit stagional uriaș cu argentinianul.

Lionel Messi va acționa în judecată ziarul El Mundo, pentru că jurnaliștii au făcut publice documente confidențiale. Fotbalistul are un ”cerc de suspecți” compus din patru sau cinci persoane și se așteaptă ca vinovatul să fie demascat rapid după care avocații argentinianului vor lua măsurile legale.

Sursa: El Mundo