Salariul uriaș încasat de Teo Trandafir la Kanal D! Dezvăluirile au înfuriat-o la culme pe vedetă

S-a aflat ce salariu ar avea Teo Trandafir la la Kanal D! Suma încasată de la turci e de ordinul zecilor de mii de euro. Dezvăluirile din presă au înfuriat-o pe vedetă.

Kanal D a avansat serios în ultimii ani în preferințele telespectatorilor. Aproape zilnic, postul se bate cu coloșii ProTV și Antena 1, iar de multe ori reușește chiar să-i depășească.

Emisiunea Teo Show difuzată pe Kanal D se bucură de un mare succes, prin urmare și audiențele sunt foarte ridicate, iar salariul lui Teo Trandafir este pe măsură. Deși ea nu a dezvăluit niciodată adevăratul ei câștig salarial, informația cu suma încasată lunar de moderatoare a fost dezvăluită în presă. Potrivit ultimelor informații vehiculate printre jurnaliștii postului de televiziune Kanal D, Teo Trandafir, mdoeratoarea emisiunii Teo Show ar câștiga lunar 20.000 de euro. Dezvăluirile au scos-o din sărite pe prezentatoarea TV care a negat cu vehemență aceste sume.

„Dacă minciunile sfruntate fac legea, aşa sa fie. Dacă aveţi încredere în cuvântul meu de onoare, însă, aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent, dar până la ce scriu colegii, e cale lungă, să le-ajungă. O zi minunată să avem!’, a declarat Teo Trandafir pentru VIP24.

Citește și:  TRENINGUL PURTAT DE ALEX VELEA LA PREMIERA UNUI FILM COSTĂ O MICĂ AVERE!

Emisiunea prezentată de Teo Trandafir este prima în clasamentul audiențelor, fiind una din cele mai urmărite emisiuni de la Kanal D. “În legătură cu banii mei, nu știu dacă interesează pe cineva care este adevărul. Ar fi bine ca fiecare să aibă grijă de banii lui, de viața lui, de iubirea lui. Da, am pierdut, ca toată lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost mulți cei care și-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an.

Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun niște benzină, poate am niște rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulțită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greșit! Pentru că, între timp, ai făcut niște lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav”, a mai spus Teo Trandafir.

Sursa foto: kanal D