Salman Khan, aproape de nunta ! Este Iulia Vantur aleasa?

Actorul indian Salman Khan a declarat ca s-ar putea casatori chiar anul acesta, aleasa putand sa fie o femeie din afara Indiei.

Salman Khan lasa sa se inteleaga ca se va casatori, poate chiar pana la finalul anului 2014, presa nominalizand-o ca posibila mireasa pe romanca Iulia Vantur. Actorul in varsta de 48 de ani nu a exclus sansele de a se casatori cu Iulia Vantur, cu care s-a vehiculat de ceva vreme ca ar avea o relatie, scrie IBN Live.”Este vremea sa nu mai suspin, pentru ca ceva se va intampla in curand in viata mea…”, a spus Salma Khan.

Citeste si: Iulia Vantur ajunge la Bollywood. Uite ce rol a primit frumoasa blonda 

Actorul spune ca viitoarea sa sotie nu va avea confesiunea religioasa a nimanui din familia sa: “Tata este pathan, mama este hindu, a doua mama este catolica, iar cumnatul este punjabi. Sotia, ma gandesc sa o aduc din afara…”.

Totusi, declaratiile lui Salman Khan sunt schimbatoare, dat fiind faptul ca acum doua luni starul de la Bollywood excludea ideea unei nunti. “Nu sunt interesat sa ma casatoresc sau sa am o iubita pentru ca sunt indragostit de statutul meu. (…) Sunt singur de 30 de ani si iubesc fiecare minut. Pot sa fac tot ce-mi doresc, nu trebuie sa mint pe nimeni sau sa dau explicatii”, a declarat actorul intr-un interviu.