Salonul Auto Moto s-a incheiat. Cati vizitatori i-au trecut pragul si cate pre-comenzi au fost lansate

Cea de-a treia editie a SALONULUI AUTO MOTO (SAM) din Piata Constitutiei din Bucuresti s-a incheiat. Potrivit organizatorilor au fost inregistrate 124 de pre-comenzi pentru masini si un numar total de 30.000 vizitatori, acelasi numar ca anul trecut.

SALONUL AUTO MOTO. In total au fost prezente la SAM (2-6 aprilie) peste 25 de marci de autovehicule, motociclete, scutere si ATV-uri. Intrarea a costat 15 lei in timpul saptamanii si 20 lei in weekend, arata sursa citata de 0-100.hotnews.ro. Cel mai ieftin model expus a fost Kia Rio, iar cel mai scump a fost un exemplar Maserati Quattroporte GTS, in timp ce valoarea totala a masinilor expuse a fost de 3,2 milioane euro.

Citeste si: ZECI DE MODELE NOI SI SPECTACOLE DE DRIFT, LA SALONUL AUTO MOTO DIN PIATA CONSTITUTIEI

SALONUL AUTO MOTO. Alte date statistice despre SAM arata ca expozitia auto s-a intins pe 9.000 mp spatii interioare si peste 30.000 mp spatii exterioare.

SAM nu trebuie confundat cu SIAB sau SAB&A, mai spune sursa citata. SAM si SAB&A nu inlocuiesc Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), fiind expozitii distincte, care pun accentul pe vanzare si de o amploare mai mica in ceea ce priveste numarul de masini expuse si marci participante.

In toamna va avea loc si SAB&A (23 octombrie-2 noiembrie), potrivit unor anunturi anterioare ale organizatorilor.

Sursa foto: 0-100.hotnews.ro