SALZBURG-ASTRA GIURGIU. LIVE SCORE 5-1 (2-0)

ASTRA GIURGIU vrea sa termine cu fruntea sus aceasta editie a grupelor EUROPA LEAGUE, competitie in care giugiuvenii au participat in premiera in acest sezon. Pentru elevii lui OLEG PROTASOV se anunta un meci dificil in AUSTRIA, acolo unde vor intalni liderul si totodata castigatoarea GRUPEI D, RED BULL SALZBURG. Partida va putea fi urmarita, in format LIVE SCORE, pe MONDO NEWS.

LIVE SCORE SALZBURG – ASTRA, SCOR 5-1 (2-0)

Min.90+2. GOOOOL SALSBURG. Soriano patrunde pe stanga, centreaza in centrul careului, de unde Kampl trimite in plasa. Slazburg – Astra 5-1!

Min. 70: GOOOOL SALZBURG! Inscrie ALAN de la 10 metri cu un sut sub transversala, dupa ce Ankersen a deviat cu capul în careul Astrei. Salzburg – Astra 4-1.

Min. 51: GOOOOL ASTRA! Inscrie FLORESCU, dupa o pasa primita de la Budescu. Florescu preia la 30 de metri lateral dreapta, suteaza din vole, sub transversala si marcheaza. Salzburg – Astra 3-1.

Min. 46: GOOL SALZBURG! Marcheaza ALAN cu pieptul in debutul celei de-a doua reprize, de la coltul lung, dupa o centrare de pe dreapta. Salzburg – Astra, scor 3-0!

Min. 34: GOOOL SALZBURG! Inscrie KAMPL! Mingea a junge la Kampl, pe dreapta, care trimite la incheietura barelor, apoi mingea intra in poarta! Salzburg – Astra 2-0! 

Min. 9: GOOL SALZBURG! Inscrie SABITZER! Kampl a pasat cu calcaiul de la linia de fund si Sabitzer a punctat simplu.

FC RED BULL SALZBURG a castigat fara probleme GRUPA D, avand un parcurs excelent, 4 victorii si un egal. Echipa antrenata de Adolf Hütter estre lidera si in campionatul Austriei, avand 8 puncte avans fata de Wolfsberger AC. Totul ar fi fost un an perfect pentru “Die Roten Bullen” daca n-ar fi ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor in fata lui Malmö FF.

ASTRA GIURGIU a obtinut in acest weekend o victorie surprinzatoare prin proportiile scorului, 6-1 cu Dinamo, fiind la 4 puncte de ocupanta locului 2, CFR Cluj. Formatia antrenata de tehnicianul Oleg Protasov a ratat calificarea in 16-imile EUROPA LEAGUE, dupa meciul de acasa cu Celtic. A fost un an de exceptie pnetru giurgiuveni, care au castigat in premiera Cupa si Supercupa Romaniei, au fost vicecampioni si s-au calificat pentru prima data in grupele EUROPA LEAGUE. Meciul care va avea loc pe “Red Bull Arena” nu mai are nicio miza, astfel ca nu este prea interesant. Austriecii vor fi mai mult cu gandul la ultima partida din acest an, cu Rapid Viena, in timp ce romanii vor incerca sa paraseasca competitia cu fruntea sus.

CITESTE SI: STEAUA-DINAMO KIEV, 22.05, DIGISPORT, LIVE TEXT MONDO NEWS / A fi sau a nu fi in primavara 

RED BULL SALZBURG – ASTRA GIURGIU (echipe probabile):
RED BULL SALZBURG: Gulácsi – Schwegler, Ramalho, Hinteregger, Ulmer – Leitgeb, Ilsanker, Kampl – Sabitzer, Bruno, Alan. Antrenor: Adolf Hütter
Accidentati: Rodnei, Quaschner
Incerti: Sørensen, Lazaro, Soriano
Suspendati: nu exista
ASTRA GIURGIU: S. Lung jr. – Rus, Ben Youssef, Oros, Júnior Morais – Florescu, Seto – Enache, Budescu, William – Bukari. Antrenor: Oleg Protasov
Accidentat: Gaman
Incerti: Joãozinho, Yahaya, Bukari, Fatai
Suspendati: nu exista

STADION: “RED BULL ARENA” (SALZBURG)
ARBITRI: Paweł Raczkowski. Asistenti: Tomasz Listkiewicz si Marcin Boniek. Aditionali: Tomasz Musiał si Tomasz Kwiatkowski. Rezerva: Radosław Siejka (toti din Polonia). Observator UEFA: Lutz Michael Fröhlich (Germania).

CLASAMENT GRUPA D

Pozitie in clasament

Echipa

Meciuri

V

E

I

Goluri

G.dif.

Puncte

1

RED BULL SALZBURG

5

4

1

0

16-7

9

13

2

CELTIC GLASGOW

5

2

2

1

7-7

0

8

3

Astra Giurgiu

5

1

1

3

5-10

-5

4

4

Dinamo Zagreb

5

1

0

4

8-12

-4

3

Sursa foto: sportnet.at